Michael Schumacher ma 45 éves. A világ egyik legnagyobb sportembere büszke mosoly és ölelések helyett egy francia klinikán fekszik tehetetlenül, tudatlanul, élet és halál között. Nem a családja köszöntését fogadja jellegzetes, magabiztos tekintetével, nem mesél a születésnapján élete kalandjáról, a Forma-1-ről, amely történetének ő a legnagyobbja. Nem tud beszélni, nem tud járni, nem tud autóba ülni sem azon a napon, amelyik talán élete legszebb napja lehetett volna. Ám most nem az életéről szól a verseny, hanem a haláláról. Sokan nem szerették, mondván, nagyképű, flegma, és nem ismer se Istent, se embert, ha győzni akar. Most is biztosan győzni akar, és már egész biztosan megismerte Istent is. Akárhogy is lesz, Schumi egészen bizonyosan halhatatlan, neve örökre fennmarad. Hiszen ő Schumacer, a sportág történetének egyetlen 7-szeres világbajnoka. Ám most a kórházban Michael fekszik magatehetetlenül: ugyanolyan ember mint akármelyikünk, csak neki most szembe kell néznie a halállal...

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: HajduPress
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
martinpalermo
"Itt nem győzhet idegen"--mi tudjuk!_ és nem sokára ,ismét nyersz életed eddigi legnagyobb futamán.Isten segítsen:))
Csizmás Kond
Sajnálatos ami történt és mielőbbi gyógyulást kívánok ... a szenvedélye áldozata lett.
csa-csa
@martinpalermo: "Isten segítsen:)"

a mi??? az orvosok legfeljebb ha tudnak!
egyébként - tényleg szuper versenyző - egy futamát Ő is úgy nyerte ahogy nem kellett volna. Az a bizonyos japán versenyzővel való" lepaktálással." Svájc azonnal kijelentette hogy nem fogadja be Őt, pedig miatta építtetett szuper utat arra a környékre ahova anno letelepedett volna.
Ettől eltekintve őszintén sajnálom! Annál is inkább mert tulajdonképpen a fél életét végigszáguldotta és egy idióta síbalesetet kell elszenvednie. Kívánom minél hamarabb épüljön fel!
martinpalermo
@csa-csa: Sumitól hallottam egy riportban megnevezni Isten segítségét,,nos most én erre gondoltam.Nekem a személyisége volt lenyűgöző,egy Októberfesten, volt szerencsém közelről megtapasztalni egyéniségének varázsait,Münchenben,és szinte minden versenyét megnéztem, természetesen televízión--és igazán arra a Japánra,nem is igen emlékszem:(
csa-csa
@martinpalermo: rendben! természetesen kívánom élje meg a 85 évét is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.