A zellergumót mindenki ismeri, de vajon szoktál halványított (tévesen sokan halványítónak hívják) zellert, azaz szárzellert fogyasztani? A szárzellert növekedése közben leföldelik, ezzel elfedik a fény elől, így íze nem lesz túl erős, ezért is nevezik halványított zellernek,

Forrás: erezdmagadjol.hu
Feltöltő: Érezd Magad Jól
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Zöldség hírek-akkor már értem minek okán olyan drága az igazi zöld zeller-a gumójával együtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.