Több mint 700 éves gyarmatosítás szűnhet meg nemsokára. Mindezt harc nélkül ,népszavazással érhetik el. Végre alkalom nyílhatna Angliának a nagylelkűségre és Skóciának a szabadságra. Az egész történet ott kezdődik,hogy 2011-ben a Skót Nemzeti Párt abszolút többséget szerzett. Vezetőjük Alex Salmond pediglen függetlenség párti.

Feltöltő: cinemamaraton
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Orsós Rodrigó
Nyilván nem ok nélkül, de az angoloknak is a tökük tele van az EU-val. David Cameron szerint 2015 után népszavazást rendeznek az uniós tagságról.
Így ha a skótok nem népszavaznának a függetlenségről, akkor is elveszthetnék az uniós tagságukat! Amúgy meg egyáltalán nem biztos, hogy rosszul járnának a skótok, ha az EU-n kívül találnák magukat, de ez már egy másik történet.
Orsós Rodrigó
@Dr. Felipe: "Önállóság vagy az unio"
Hülyeség. Lásd az előző hozzászólásomat.
Dr. Felipe
@Orsós Rodrigó: Ha hülyeséget mondtam akkor miről szavaznak a skótok?
Orsós Rodrigó
@Dr. Felipe: A függetlenségről, de nem az uniós tagságukról! Az függetlenség nélkül is könnyen megszűnhet.
Dr. Felipe
@Orsós Rodrigó: Hülyeség amit írtál mert ha a függetlenségre szavaznak akkor az uniós tagságuk is megszűnik tehát az unióról is szavaznak.
Egyszerre szavaznak a függetlenségről és az unióról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.