1 milliárd dollárt kért Ukrajna segélyként az Egyesült Államoktól. Ezen kérést az amerikai kongresszus ma vizsgálja. Lőfegyverekkel, munícióval, üzemanyaggal és egyéb eszközökkel szintén támogathatja Washington Ukrajna védelmét.

Forrás: bereghir.net
Feltöltő: bereghir
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@kacsa0707: Hát ja, te meg nyeled a fideSS propagandát mint kacsa a nokedlit.
kacsa0707
@Dr. Felipe: Csak gondolkodom, és tudok a sorok között olvasni, valamint jó tanítómestereim voltak akik nem kajálták be a szoclib maszlagot ők még az igazi történelmet tanították, és adták tovább a népgyilkosok tudta nélkül.
Dr. Felipe
@kacsa0707: Mondjuk ebben a cikkben nem 56 ról van szó. 56 ról nekem is ugyan az a véleményem mint neked de 2006 ról már nem.
kacsa0707
@Dr. Felipe: Ja majd húsz év múlva rehabilitáljátok a2006-s szabadságharcosokat, és a kilőtt szemű tüntető majd megkapja az állami üvegszem rendet tőletek.
Dr. Felipe
@kacsa0707: Nem hiszem. Azok nyilas puccsisták voltak akik törtek, zúztak, gyújtogattak és nem szabadságharcosok.
Január
A segély - ezt kért Ukrajna - nem hitel, amit az USA akar adni.
A fegyvereit pedig az USA megtarthatja magának, Európának ebben a szegletében nincs szükség háborúra! Persze ők csak mindent háborúval tudnak megoldani, mert az új fegyvereiket éles helyzetben ki kell próbálni.
Próbálják ahol akarják, köszönjük nem kérünk belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.