Két kiöregedett tenyészoroszlán két tízhónapos kicsinyével is végeztek, kell a hely az új állatoknak. Négy oroszlánt pusztítottak el a koppenhágai állatkertben, ahol februárban nemzetközi felháborodást keltve megöltek egy fiatal zsiráfot, majd nyilvánosan feldarabolták és oroszlánoknak adták. Közleményben jelentették be, hogy hétfőn elaltattak két kiöregedett tenyészoroszlánt két tízhónapos kicsinyükkel együtt, hogy helyet csináljanak az oroszlánok új nemzedékének. Szerintük az állatkert azért kényszerült a ragadozók megölésére, mert nem tudta hol elhelyezni őket. A kicsinyeknek azért kellett elpusztulniuk, mert még túl fiatalok voltak ahhoz, hogy egyedül elboldoguljanak az életben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Web2 junkie
De akkor miért kellett hagyni, hogy megfoganjanak? Legalább valamiféle tervezés illett volna, vagy nem???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hattorihanna
Komolyan mondom ezek nem normálisak.Kik élnek ott?A múltkori botrány ellenére még ilyet csinálnak?Remélem hogy most már valami állatvédő aktivista likvidálja azt az embernek nem nevezhető mocsadékot aki vezeti az állatkertet.Egyébként az ottani kormányt se értem,hogy nem avatkozik közbe,szerintem ez jókora szégyen az egész országra nézve.
csa-csa
Jaj szegénykéim! nem tudták volna átadni valamelyik állatkertnek?
Rémes! Nem derült ki megkísérelték-e egyáltalán elhelyezni máshol!

Másik! egyetértésem! odavetni a vezetést a macsok elé!
Desischado
Hogy rohadnának meg!!! Osztom Hát -izsák véleményét! szégyellhetik magukat a dánok! Én is azt hittem, hogy kultúrált ország! "A mór megtette kötelességét, a mór mehet." A vezetést én is kinyírnám! Férgek, és mindazok, akik tűrik!
Dr. Felipe
Szerintem meg az igazgatót kellene éhes oroszlánok közé dobni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.