Magyar bűnszervezet tagjai ítéltek börtönre Angliában, miután több tucat magyart kényszerítettek arra, hogy állatokhoz is méltatlan körülmények között éljenek. Verték őket, heti 100 óra munkáért 10 fontot fizettek.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tessek mar mondani, miert nem lehet ennek a ket szemetnek a nevet kiirni az ujsagcikkben? Nehogy mar ekkora legyen a szemelyisegvedelem, mert rogton t*kon bokom magam, pedig janyka vo'nek...

Ha egy nemzetkozi szervezet penzt es faradsagot kimelve leleplezte oket, es el is kaptak, el is iteltek oket, akkor legalabb a nevukre azert lenne szukseg, hogy ezek az emberszabasu veglenyek soha tobbet senkit ne tudjanak kihasznalni, megalazni...

ERRE miert nem csinaltak meg torvenyt? (Vagy a nyilvanossagra csak a feligazsagok tartoznak?)
karma1
@karma1: B0csi, a mondat helyesen: ...Ha egy nemzetkozi szervezet penst es faradsagot NEM kimelve leleplezte oket,..."
bögöly
Mit szemérmeskedik az Origó?
ORSÓS az a mocsok,aki fajtársait rabszolgaként dolgoztatta!

Nem azért nem szaggatják darabokra a kinn élők,mert nem bírnának vele,hanem mert az itthon maradtakat bántaná a moslék bandája!
Beszéltem,a nagyon nehezen visszakeveredett cigányokkal,akiknek a kiutazáshoz adnak kölcsön az uzsorások,de annyi pénzük már nincs,hogy vissza is jöjjenek,ha rosszul bánnak velük.

Ui:- "nyugodtan" vizsgálódhatna egy közös rendőrség is,mert nem igaz,hogy egy angol városban nem tűnik fel a "honatyáknak",hogy 100 magyar cigány dolgozik ott!
Nem csak nálunk "divat" a korrupció.
Ilyenkor miért nem hőzöng a sok "megélhetési jogvédő",élükön Horváth Aladárral?
Jávor
Gyanítom, hogy ezek sem magyarok voltak, maximum magyar állampolgárok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.