Az orvosok, ápolók minden tőlük telhetőt megtesznek a sebesültekért, és próbálják megérteni a felfoghatatlan káoszt, amit a testek, végtagok, járni képes, járni nem képes, lélegző és már nem lélegző, vérző és már nem vérző emberek tömkelege okoz! EMBEREK! Akikre ismételten úgy tekint a „világ legerkölcsösebbikének” kikiáltott hadserege, mintha állatok lettek volna...

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sede
Ideje lenne a világ NORMÁLISABB felének elgondolkodnia, merre is halad az emberiség.
Meddig folyhat még ez az esztelen öldöklés - mindenféle következmények nélkül???
Katalina62
Ezért miért csak Izrael a hibás? Nem lehet abban igazság hogy a Hamasz tényleg pajzsként használja civil lakosságot?
perfekt
@Katalina62: Szia--van gyermeked--gyermekeid-esetleg?Mondjuk, nagyon barbárok az ott élők--akkor sem akarom elhinni--hogy gyermekeiket használnák fedezékül.Külföldi szakértők--komoly emberek állítják, a népirtás tényét--ezt nem illik színezni--és félremagyarázni.
dr. prédikátor
@Katalina62: te elhiszed azt amit a zsidók mondanak???
Katalina62
Ha nem hihetek szerinted a zsidóknak semmit, miért hinnék mindent el a palesztinoknak, és a Hamasznak? Nem mondom, hogy Izrael mindig vétlen, de a palesztinok sem mindig vétlenek, és most nem a civil békés lakosokra gondolok. Ne mond, hogy a Hamasz ártatlan ebben a helyzetben most. A fanatikusokkal van baj mindkét oldalon!
Katalina62
@perfekt: Szörnyű ami ott történik, de ha igaz, hogy a Hamasz pajzsként használja a civileket akkor a a Hamasz épp úgy felelős a népirtásért! A fanatikusoknak pedig egyik oldalon sem drága semmi, mert nem ügy gondolkodnak mint a normális emberek! Ha már megróttál, hogy mit illik mit nem, akkor olvasd el még egyszer amit írtam. Én ugyanis egyáltalán nem mentettem fel Izraelt, de a másik felet sem tartom ártatlanak, és még egyszer hangsúlyzóm nem civil lakosságra gondolok egyik oldalon sem!
Katalina62
@Horizont: Mint mondtam, írtam egyáltalán nem mentem fel Izraelt. Viszont ha jól tudom azért neki kezdettől fogva küzdeni kellett neki a fen maradásáért.
Sede
@Katalina62: hát küzdenek is... minden fronton... minden eszközzel...
perfekt
@Katalina62: ))11:25 re.Egy félreértés--,nem rád gondoltam--mikor ,a színezésről--és a félremagyarázásról írtam.Az Izraeli--és hozzájuk hű partnereikre,s ,médiákra gondoltam.A Palesztin állam különálló terület--saját földjén ugye harcot folytatni bárkiknek is a hódítók ellen--azt másként aposztrofálja a világtörténelem--mint terrorista állam.
varirmag
@Katalina62: Olvasd el ezt is !!!

"„Imádkozol, hogy ne a lakásodra lőjék a rakétát, ha meg rálövik, hát így jártál”
varirmag
Embertelen, kegyetlen mészárlás !!! És a világ végig nézi ahogy ártatlan gyerekeket, civileket gyilkolnak halomra.
Milyen ország,? milyen katonaság ? milyen náció az ahol a focizó,labdázó gyerekeket is halomra lővik ?
Katalina62
@Sede: Igen, de ellenük is küzdöttek, küzdenek minden fronton... minden eszközzel...! Ezzel nem azt mondom hogy zsidók nem felelősek semmiért, de nem csak ők.
Sede
@Katalina62: Ismered a magyarázkodást? "az úgy kezdődött, hogy visszaütöttek..."
libelle
@Katalina62: DE!! Sajnos ez igy igaz! Ki kezdte már megint ezt a háborut. A radikális hamas vezetök visszavonulnak a biztonságos Èszak-Jordániába.Absolute nem érdekli öket, hogy hány ember hal meg.. A rakétákat is a zivilek közé állitják és onnét lövik Izraelt.
libelle
@Sede: Igen , igazad van ugy kezdödött, hogy Izrael visszaütött. Ki rabolta el a három fiatal fiut és mészárolta le azonnal? A hamas, ès még embertelen módon "üzletelni" akartak. Ennyi és ennyi fogva tartott palestin szabadságáért visszakaphatják a fiukat.Csupán annyit felejtettek el közölni, hogy azok már régen halottak.
libelle
@Katalina62: @Sede: @Horizont: Hallo Horizont. Talán el kellene azt a dokumentáciokat olvasni ( nem az izraeliek irták) , hogy hogyan alakult meg egyáltalán Izrael. Bizonyára az évek mulásával történtek Izrael részéröl olyanok amiket nem feltétlenül tartunk helyesnek. Ellenben senki nem rabolt el senkitöl semmit. A palesztin nagy területek birtokosai Párizsban töltve életüket nem tudtak a poros "terméketlen " kiszáradt birtokaikkal mit kezdeni.Ìtt kezdödik Izrael alakulása. Ugyanis a Zsidók megvették a kiégett földeket. A Kibuzik pedig termövé és virágzóvá tették.
libelle
@varirmag: Milyen szemét hamas vezetök. ?? Vagy gondolja valaki komolyan, hogy ezeket érdekli az, hogy a palestinok irtva vannak.? Definitiv nem. Mit kezdenek a hatalmas összegekkel amiket pl. az EU ad nekik. A Párizsi Bankokban gyülnek. Iskolák .és minden más soziális lépések pedig kit érdekelnek.
Katalina62
@libelle: Ha jól tudom a termékennyé tett földeket akarták elvenni a zsidóktól! Mondjuk elégetni a két palesztin fiatalt,hát az is bűn! Ez mindkét oldal elborult agyú fanatikusainak bűne! A hamasznak pedig szerintem nem érdeke, hogy béke legyen!
libelle
@Katalina62: Na a hamasnak biztos, hogy nem érdeke a béke.
libelle
@dr. prédikátor: Belehallgattam és meg is fogom hallgatni. Sok igazságot mond el és még többet elhallgat. Mindig arra gondolok, hogy mit tett a palestin banda a Müncheni Olympián. Amikor végre elpusztult az a vérengzö arafat, akkor azon marakododott és még mindig marakodik az özvegye és a hamas vezetök, hogy kit illet a sok millio € amit ellopott a népétöl. A jelenlegi hamas vezetök is csupán a saját bankszámláikat akarják arafat lopott pénzével "dagasztani". Sajnos a palestin nép valahol megállt és nem fejlödött tovább. Ebben lehet, hogy nincs is igazam de, hallgatnak a jelenlegi radikális bandára ahelyett, hogy békében élnének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.