Az orvosok, ápolók minden tőlük telhetőt megtesznek a sebesültekért, és próbálják megérteni a felfoghatatlan káoszt, amit a testek, végtagok, járni képes, járni nem képes, lélegző és már nem lélegző, vérző és már nem vérző emberek tömkelege okoz! EMBEREK! Akikre ismételten úgy tekint a „világ legerkölcsösebbikének” kikiáltott hadserege, mintha állatok lettek volna...

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
@libelle: Ha jól tudom a termékennyé tett földeket akarták elvenni a zsidóktól! Mondjuk elégetni a két palesztin fiatalt,hát az is bűn! Ez mindkét oldal elborult agyú fanatikusainak bűne! A hamasznak pedig szerintem nem érdeke, hogy béke legyen!
libelle
@Katalina62: Na a hamasnak biztos, hogy nem érdeke a béke.
libelle
@dr. prédikátor: Belehallgattam és meg is fogom hallgatni. Sok igazságot mond el és még többet elhallgat. Mindig arra gondolok, hogy mit tett a palestin banda a Müncheni Olympián. Amikor végre elpusztult az a vérengzö arafat, akkor azon marakododott és még mindig marakodik az özvegye és a hamas vezetök, hogy kit illet a sok millio € amit ellopott a népétöl. A jelenlegi hamas vezetök is csupán a saját bankszámláikat akarják arafat lopott pénzével "dagasztani". Sajnos a palestin nép valahol megállt és nem fejlödött tovább. Ebben lehet, hogy nincs is igazam de, hallgatnak a jelenlegi radikális bandára ahelyett, hogy békében élnének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.