Megcsapolják az áldozatok bankkártyáit, elveszik ékszereiket, használják mobiljaikat. Ezzel vádolják a múlt héten Kelet-Ukrajna felett lelőtt maláj gép roncsai körül tartózkodó szakadár fegyvereseket. Oroszország szerint ezek rosszindulatú pletykák, amelyeket az ukrán kormány terjeszt. A szakadárokra a tragédia körülményeit vizsgáló hollandok is panaszkodnak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Terrorista rablobagazs. putyinnal az elukon.
A taho meg ezekkel akar uzletelni, es lezulleszteni Magyarorszagot a szintjukre.
perfekt
Nem szabadna-egy nemzetet egy napon említeni--néhány emberszabású állampolgáraival. .Ezért nem helyeslem, mikor külföldieknek magyar államfők,kitüntetéseket adnak át ,és úgy fogalmaznak--hogy "magam--és országunk nevében"!Főleg úgy nem-hogy nemzetünk semmit nem profitálhat belőle.A gép roncsainál a guberáló--pedig--egy az sivatagi keselyű okádék!
karma1
Ez volt a legelso hirek kozott: a szakadarok bankkartyakat, ekszereket, ertekesitheto targyakat saboltak el a romok kozul, es figyelmeztette a BBC es a CNN az elo hozzatartozokat, ha tudnak az elhunyt rokonuk financialis helyzeterol, bank- es hitelkartyairol, akkor azokat minnel elobb zaroljak, hogy az oroszok (nem az ukran felkelok!) lehivjak a rajta levo osszegeket...

Hienak, dogkeselyuk, gusztustalanok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.