A díjnyertes újságíró forrása szerint Washington hazudik a tragédia felelőséről. Az AP hírügynökség ismert újságírója, Robert Perry közli, hogy a felderítésnél dolgozó informátora állítása szerint az USA-nak vannak olyan műholdfelvételei, amik azt bizonyítják, hogy a maláj légiforgalmi társaság gépét az ukrán hadsereg lőtte le. Bár még nem történtek meg a szükséges vizsgálatok, az utóbbi napokban a nyugati média csupán az "oroszbarát felkelőkre" mutogat, mint egyedül lehetséges elkövetőkre. Perry hírforrása ennek ellenkezőjét állítja. "A felvétel második részét három darabból vágták össze, de egy egységként tálalták. A spektrális- és az időelemzés kimutatta, hogy a párbeszédet előbb részekre vágták, majd ezután montírozták. A felvételen levő rövid szünetek igen sokat mondóak, a hangfájlon megmaradt ideiglenes jelek pedig arra utalnak, hogy a dialógust néhány különböző részből vágták össze" - véleményezik a szakértők.

Forrás: kontrollblog.com
Feltöltő: Kontrollblog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A nyugati TV-kben szinte azonnal megjelent a parbeszed, es eloszor OROSZUL!!! kiirva a kepernyon!!! Tehat akarki "vagta" is ossze azt, az nagyon gyorsan tette... Az ujzelandi TV a BBC-tol vette at a hireket, de megneztem az orosz (!) tv angolnyelvu adasat is (a csatorna betujele RT = Russian Television) es az Aljazeera Tv-t is... Ha osszevagtak, akkor azt gyorsvonati sebesseggel tettek, mert a hir elso kozlesekor mar adtak a telefonbeszelgetest is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@nena: OK, hol is van ez megirva igy szamszeruleg? Es meddig tudja oket eltartani a bolygo? Es mi tortenik, ha ez az 500 millio felelotlenul szaporodni kezd?

Ha a globalizacio tenyleg "bejonne" a benne hivoknek, akkor AZON a szinten, amin ok SZERETNENEK elni, nahat az nem fog menni...:o(((((
libelle
@nena: aha... és Krim-félszigetet te ajándékoztad a ruszkiknal? Vagy, hogy értsem. Milyen érdekes nép a Magyar, amikor itt voltak a ruszkik és megszállva tartották az országot mindenki jajagatott. Most pedig mennyien jajgatnak azert, hogy inkább a ruszki mint az EU. Persze ellehet költözni a ruszkikhoz, még szabadon lehet utazgatni, költözgetni.
libelle
@nena: Miert a kis gyilkos kém jöjjön? Menjél te oda, szivesen fogad, mindig szüksége lessz rád és hasonló gondolkodásuakra.
libelle
@nena: a világrendörség, hmm... na igen valamennyire igazad van. Persze ha letámadna benneteket a ruszki, sivitanátok a világrendörség felé. Mert egy amerikai anyának nem fáj ugy ha gyermekét elvesziti. Vagy egy amerikai Nönek nem fáj ugy ha férjét elvesziti. Csupán a más nemzedékek érezhetnek nagyobb fájdalmat. Ellenben attól tartok , hogy az öreg fognélküli maci az aki tul nagy bármibe vágta a fejszéjét. Ugy a macinak mint a kis nyomorék szellemü putinnak drága lessz ez a téma. Ne szormorkodj, Magyarország magasztos vezetöje pont ugyanazt a systemet szeretné kiépiteni mint amit putin kiépitett. Igy boldog lessz életed, ugyanis ha még páar evet marad akkor sikerre is viszi azt. Az összes szomszéd országot letámadhatjátok, csupán az eredmény lessz annyi, hogy Magyarország megszünik létezni. Nos szép életet.!
bundi
@nena: hát azt hiszem putyin beleszart a szép világrendedbe...
www.hir24.hu/kulfold/2014/07/27/muholdkepek-bizonyitjak-hogy-oroszok-lovik-ukrajnat/
vagy itt az eredeti...
www.buzzfeed.com/rosiegray/us-releases-pictures-it-says-show-russia-shelled-ukraine-fro
no és ez sem kutya...
tjournal.ru/paper/shelled-ukraine
"Ещё несколько фотографий датированы 19 июля. Они опубликованы одной подборкой и подписаны следующим комментарием: «Мы уже как в полях две недели и немытые на границе Украины». "
kicsit muris ezt az egészet az ukránokra meg az amcsikra kenni...annak fényében meg különösképp...hogy a maláj gép előtt egy szállítót és két helikoptert szedtek le a szakadárok...és ezzel még kérkedtek is...
node üsse kánya...ezek a ti haverjaitok...dörgölődzetek továbbra is hozzájuk...
cserébe kaptok olyat paksra...mint a téli olimpia helyszíne jó kis ruszki minőség...
sportgeza.hu/sport/2014/03/27/szocsi_elhagyatva/
Törölt felhasználó
Nem tudom ki lőtte le ezt a gépet, de hogy az amerikaiaknak mi köze egy európában lelőtt géphez és mit kell megint az igazság megmondót játszani

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.