Újabb, az orosz energetikai, hadiipari és pénzügyi szektort érintő amerikai szankciók bevezetését jelentette be kedden Washingtonban Barack Obama amerikai elnök.

Az elnök a gazdasági büntetőintézkedések meghozatalát azzal indokolta, hogy Oroszország továbbra sem működik együtt az ukrajnai válság rendezésében, mi több, tovább támogatja a szakadárokat, tüzérséggel löveti az ukrán kormányerők állásait és csapatokat vont össze a két ország határán.

Obama közölte, hogy egyebek között leállítják egyes termékek oroszországi exportját, valamint felfüggesztik az Oroszországba irányuló amerikai kivitel hitelezését. Szavai szerint a büntetőintézkedések erős hatást gyakorolnak majd az orosz gazdaságra, mert azokat összehangolták az európai szankciókkal.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Az ruszkik várják a telet ha kihúzzák addig gázcsap elzár és ukrajna önként átadja mindazon területeket ami oroszországnak kell . Szerintem ennyi .
Mangu
Én nem féltem az oroszokat. Obama otthon csináljon előbb rendet, aztán ugasson bele a nemzetközi életbe. A II. VH óta csak elverték őket mindenhol, vagy nagyobb baj következett be, mint előtte volt, mielőtt beavatkoztak a nemzetközi dolgokba (Irán, Irak, Líbia, stb.).
Egyébként Európa fog szívni miatta, velünk együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.