Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) nemzetközi tanácskozásán a szervezet 57 tagállama és az Európai Unió képviselői vettek részt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Vannak emberek akiken a legnagyobb jó szándékkal sem lehet segíteni. És vannak ilyen nemzetek is. Például mi.
Nem Strasbougban, hanem itthon kellene megoldani a saját problémáinkat. Látszólag a magyaroknak tömegesen megfelel a mindent átszövő korrupció és hogy fentről mondják meg nekik, hogy mit gondolnak, mit éreznek.
F_Viktor
@coni: Írod:
"Nem Strasbougban, hanem itthon kellene megoldani a saját problémáinkat."

Igen, itthon kellene megoldani, ahogyan más országokban teszik. De ott is csak a fejlett demokráciákban képzelhető el, Oroszországban, a mai Egyiptomban, Kínában, Azerbajdzsánban sem működik határon belül, ahogyan - mint láthattad - Magyarországon sem.
spu00
Ha Önöknek lenne igazuk, akkor a bizottsági ülésen résztvevő emberkék haza sem mernének jönni. De hát akár akarják, akár nem itt demokrácia van, s ilyen, érdekből hazug emberek vígan élhetnek hazánkban, s ahogy elnézem, még jól is élnek ebből. Ez nem zavarja Önöket? Pl. Angliában nem sok ember köszönne nekik, s ez még enyhe vélemény nyilvánítás lenne.De hát, Önök tudják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.