A CNN tegnap közölte a NASA Terra műholdjának megdöbbentő felvételeit az Aral-tó vízfelületének elmúlt 14 évben történt zsugorodásáról.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
Ezért szükséges az emberi létszám csökkentése a mai cirka 7mrd-ról cirka 80 millióra.
Remélem az ebola kiszabadul Afrikából (vagy más, a Föld számára áldást jelentő betegség jelenik meg) és eltakarítja az eszetlen, öncélúan pusztító emberiséget a bolygóról!
Fradigege
A Szir-darját és az Amu-darját mi lenne, ha visszaterelnék újra és nem öntöznék szét a vizét. Vagy csökkent a vízhozamuk is? Nem hinném, hogy nem lehetne visszafordítani. Kazahsztán elég gazdag ország lett a kiaknázatlan nyersanyagai miatt. Szerintem csak igénytelenség miatt megy ebbe az irányba ez a folyamat.
karma1
@Meine Ehre heisst Treue: Veletlenul nyomtam a tetsziket,

Az elpusztitottak koze beleerted Magadat is? Vagy csak az alsobbrendu fajokra gondolsz? Szerinted az ebola-virus megtudja kulonboztetni az arjakat a pariaktol?

mert akkor nagy sz@rban leszel, ha nem...
Meine Ehre heisst Treue
@karma1: Adott esetben magam sem lennék kivétel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.