Az ukránok 48 százalékának a bére nem éri el a 2500 hrivnyát, átszámítva a 40 ezer forintot - közölte az ukrán statisztikai hivatal pénteken. A kimutatások szerint az átlagbér 3424 hrivnya (54 100 forint), a minimálbér 1218 hrivnya (19 260 forint).

Forrás: hirszemle.net
Feltöltő: Bacskai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tivoli
@Bacskai: Akkor ugyan az a helyzet, mint Mo-n, azzal a különbséggel, hogy ott nem Orbánviktor a karmester. Szegény itt mindenki, ha Eu tag, ha nem Eu tag.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Bacskai: Akkor ugyan az a helyzet, mint Mo-n, azzal a különbséggel, hogy ott nem Orbánviktor a karmester. Szegény itt mindenki, ha Eu tag, ha nem Eu tag.
Levendula
"Éhínség nem azért van a földön, mert képtelenek lennénk jóllakatni a szegényeket, hanem azért, mert képtelenek vagyunk jóllakatni a gazdagokat."
simmering73
Itthon viszont 47ezerből már dőzsölhetnek is az emberek.
gödörben
@simmering73: Mondja az a vezető, aki milliárdokat szór el közpénzből.
gödörben
@Bacskai: Én itt élek Mo-on és nem tudok megélni a "rendes" fizetésemből. De van még lejjebb, ha így haladunk. Nem a más országokkal kell példálózni. Azzal kell foglalkozni ami itt van vagy nincs. A vezetők által a nép nyomorba taszítása, ami most folyik Mo elleni és a nép elleni bűn. De biztos előre látható a cél, mely a vezetők szeme elött lebeg. Magyar takarodj a saját hazádból. Minden tettük ezt a célt szolgálja. Ha nem elég a sanyargatás, jön majd a közmunka, mert annál alacsonyabb fizetés nem nagyon képzelhető el. Hajrá "vezetők".
csa-csa
Ők nem forintból élnek! Mi abból!! kár összehasonlítani bármilyen más (dollár, font, svájci frank, pénznemmel!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.