Egy német és egy lengyel konzervatív lap is arról ír, hogy hangulatváltozás érezhető az országban, és sokat veszített népszerűségéből a Fidesz.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem fog tortenni Magyarorszagon semmi komoly - hollo a hollonak nem vajja ki a szemet...:o(((

Lesznek majd olyan latvanyos bealdozasok, akik mar nem kellenek a partnak, es akikre orban megadja a kilovesi engedelyt - a tobbi nema csend...

A nep feladata lesz, hogy NE fogadja el ezeket a latszatmegoldasokat, hogy NE elegedjek meg egy-egy ember menesztesevel, mert ezeket kovetik az uj korrupt politikusok, akik meg nem szerepeltek le a nyilvanossag elott, es a hajo megy tovabb...
tivoli
@karma1: ma, 11:48
Tetszik amit írsz, de a magyar határokon kívül is volna mit takarítani. S ott a legtöbbet, ahol erre leginkább buzdítanak.
karma1
@tivoli: Nalunk folyamatosan megy a takaritas, egy eve az aucklandi polgarmesternek kellett mennie, augusztusban Mrs Collins belugyminiszternek, mert ha itt valakire csak a gyanu arnyeka is vetodik, azonnal kivonjak a forgalombol, barmilyen kis indokkal. (A mult heten pl. Sutton, a christchurch-i polgarmester lett megvadolva azzal, hogy tul bizalmas a noi beosztottjaihoz, "dragamnak" "mezemnek" meg mindenfelelknek szolitja oket, ami allitolag munkahelyi zaklatasnak szamit. Bar magatol mondott le, (meg faradtsagra is hivatkozva az elmult 2 ev rengeteg tennivaloja miatt) egy rendorsegi eljarast igy sem usz meg...

Nem hiszem, hogy barhol is ennyit tennenek a kozelet tisztantartasa erdekeben, ugyhogy en nem vettem magunkra ezt a megjegyzesedet, Dragam!...:o)) (Na most nehogy a rendorsegre szaladj, hogy szexualisan zaklatlak, mert nem igy ertettem! hihi...:o))))
tivoli
@karma1: ma, 00:40
Ha mindenhol így mennének a dolgok, nem volna annyi szegény ember a világon!

Nyugodtan zaklass csak darling, nem veszem zokon. Ennél nagyobb baj sose érjen. :-))
karma1
@tivoli: Ha lehet, en nem zaklatgatni akarom az embertarsaimat, hanem szeretni es megerteni...:o))) Nincs is ellensegem szerencsere...:o))

(huuuuu, szakad a jeges eso, tavaly se volt nyar, nagyon ugy tunik, hogy az iden se, mit kotyognak a nagyokosok a globalis felmelegedesrol?)
Majd ha lesz valami erdekes, szolok...:o)) Most megyek aludni, mert holnap "mad house"...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.