Egész Európa háborúba sodródhat az ukrajnai válság miatt Mihail Gorbacsov szerint. A volt szovjet pártfőtitkár a Der Spiegel című német hírmagazin szombati számában megjelent interjúban ismét bírálta az Oroszország elleni szankciókat, és úgy vélekedett, hogy a Nyugat kizárja Oroszországot a globális gondok, köztük a nemzetközi terrorizmus és a klímaváltozás megoldását célzó munkából.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Az öreg szabadkőműves csak tudja. Az elszigetelés hibájában igazat adok neki. A nyomott olajárból is valóban lehet nagyobb háború. Oroszországot soha nem lehet demokráciává tenni. Az orosz társadalom, mindíg cárok, cárnők, pártfőtitkárok autoriter kemény uralma alatt élt. Láthattuk. A 90-es években Jelcin kiengedte a kezéből az irányítást. Hordták is szét az országot. Végül mégis Putyinnál kötöttek ki. Annál aki odacsap.
coni
"a Krímben „az emberek világosan és egyértelműen megmondták, hogy Oroszországhoz akarnak tartozni”.
Ha megkérdeznék az osztrák határ melletti magyar településeket újra hova szeretnének most tartozni? Mi lenne ha világszerte népszavazásra bocsájtanák a határokat? Anarchia és háborúk.
Abban igaza van, hogy ebből az orosz-ukrán konfliktusból még lehet háború, de ezt próbálják megakadályozni a gazdasági szankciókkal.
Dr. Felipe
Hadijelentés! Szigorúan titkos!

Görbecső pártfőtitkár elvtárs, hadseregtábornoknak.

Az egész Szovjetunió területén hadiállapotot vezettünk be. A gyárakat haditermelésre állítottuk át, beleértve a zaporozsec autógyárat is.
Mind a 2500 hadtestet mozgósítottuk, még az Őfelsége Marija Fjedorovna kozák lovasezredet is.
Az I. ukrán front 62. és 65. gyalogezrede és az 55. vörös gárda páncélos hadosztály bevette Sztálingrádot és megadásra kényszerítette a Wermacht 22 hadosztályát, von Paulus tábornok kénytelen volt letenni a fegyvert. Ezzel a német hadigépezet legyőzhetetlenségi mítosza szerte foszlott.
A II. ukrán front csapatai közben már átkeltek a Visztulán és felszabadították Varsót, majd az Odera mentén nyomulnak Németország belseje felé. Május 8. án már a Reichstag épületén is a vörös zászló leng, Jodl vezérezredes aláírta a feltétel nélküli kapitulációt, a német náci hadigépezet megsemmisült.
Csapatainkat ezután átdobtuk keletre és Mandzsúriában megsemmisítettük a teljes japán szárazföldi hadsereget, a kvantum hadsereget is.

Győztünk pártfőtitkár elvtárs!

Kelt. 2015. január 11. Jekatyerinburg. Elme gyógy és intézet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.