A katonai szakértő értesülései szerint az elmúlt egy napban mintegy 30 alkalommal sértették meg a szakadárok a tűzszünetet.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nena
..és viszont, gondolom, félelmetes hogy milyen egyoldalúan tájékoztattok... Szánalmas ez a nyalás...
sokanvagyunk
„terrorellenes” hadművelet szóvivője... - hát ez meg mit nyilatkozgat egy katonai konfliktus közepette? - vagy ma már mindenki terrorista, aki másként gondolkodik és netán katonai konfliktusba keveredik?
tivoli
..és hányan fognak majd az IS elleni háború támogatásakor.
36
A háború, az háború. Mert az van. És én azt látom, hogy a NATO váratlan eseményekre készül. Magyarországon a napokban gyakorlatoznak és vonulnak fel az amerikaiak. Mennek az Ukrán-Magyar határhoz is. Ma az M0-on vonultak BTR-80-as csapatszállítók. Mondjuk szerintem szokatlan, hogy nem vasúton szállítják őket.
zsizsike
@36: Mit gondolsz, vettek megyei matricát?
36
@zsizsike: :))) Hogyispersze. Megnézném teleragasztgatva a homlok páncélt.:))) Amikor vezetni tanultam Szolnokon(gyakran átrobogtak a városon), meg lett mondva: Nem hogy közéjük besorolni, de még a közelükben autózni is életveszély! Bölcs intés. A katonai rendészet irányítja őket. Ők pedig, kemény fiúk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.