Vízbe fulladt Oroszországban, a befagyott Bajkál-tavon a megbuktatott ukrán államfő, Viktor Janukovics kisebbik fia – erősítette meg a kijevi sajtóban megjelent hírt vasárnap este Anton Herascsenko belügyminiszteri tanácsadó. Elmondása szerint a 33 éves férfi, akit apjához hasonlóan Viktor Janukovicsnak hívtak, Volkswagen Multivan típusú kisbusszal ráhajtott a befagyott Bajkál-tóra, de a jég beszakadt, és az autó süllyedni kezdett.

Herascsenko szerint Viktor Janukovics vezette az autót, és még öten ültek benne, de rajta kívül mindenkinek sikerült ép bőrrel megúsznia a kalandot. Szemtanúk szerint, amikor beszakadt a jég, az autó a bal oldalára, a jégnek dőlt, ezért Janukovics nem tudta kinyitni az ajtót, ráadásul azzal is időt veszített, hogy be volt kötve a biztonsági öve – írtja az UNIAN hírügynökség.

Az egy évvel ezelőtt megbuktatott ukrán államfőnek két fia volt, Olekszandr és Viktor. Az idősebbiket, Olekszandrt adómegkerülés miatt körözik az ukrán hatóságok, és zárolták horribilis vagyonát.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tivoli
@Rumcájsz: ma, 03:57
A hülyéket én sem..
tivoli
Kellet még öt segítség, hogy egészen biztosan a kellő ideig tartózkodjon a víz alatt.
tivoli
Mert egyébként az öt utas csak kibírt volna menekíteni egyet.
panellproli
A tragédia bárkit ér is szörnyű, de sajnos csak azt tudom mondani ,hogy ez is bizonyítja a régi bölcs mondást, hogy az Isten nem ver bottal.
tivoli
@panellproli: tegnap, 19:43
Ez most hogy jön ide?
Valakit feltehetően kinyírtak, Istennek ehhez semmi köze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.