This was such a special moment. Thank you class of 2015 for making this such a memorable occasion for our family. So proud of you @kazz418 I love you so much. Throughout all of this you have been so strong and we are so proud of you. Thank you for being such a great brother. I am so excited to see what the future holds for you. I know mom and bubba are so proud of you. Again, love you brother and thank you for being who you are.Kazzie Portie

Posted by Blake Henning on Saturday, May 30, 2015

Kezzie Portie egy héttel a ballagása előtt tudta meg, hogy szülei halálos motorbalesetet szenvedtek egy részeg autós hibájából – olvasható a Hír24 beszámolójában.

Az orange-i fiú a halálhírt hozó rendőrtisztnek arról beszélt, hogy egy hét múlva lenne a bizonyítványosztása. Eric Ellison a BuzzFeed News-nak elmondta, hogy megrázó élmény volt közölni a 18 éves fiúval a tragédiát és megpróbálta tudatosítani benne, hogy nem hagyhatja ki az eseményt: „Igenis ott leszel a ballagáson! A szüleid a mennyből nézik majd az ünnepséget, én pedig majd elmegyek helyettük."

A szülei halálhírét hozó rendőr köszöntötte a ballagó diákot

A texasi rendőrtiszt betartotta az ígéretét, melyről egy megható videó és fotó is készült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.