Kósz szigetéről menekülnek a turisták, mivel a festői nyaralószigetre ezrével érkeznek a menekültek, akik parkokban, elhagyatott hotelekben táboroznak. A népvándorlás megállíthatatlanul zajlik.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Lehet szaladni Kósz szigetére embert menteni, pl. a baptisták profik ilyesmiben. Tessék szépen kiválogatni azokat a családokat, amelyekben valaki Magyarországon hiányzó szakmával rendelkezik. Üresen álló lakás is van elég, éppen 18-szor annyi, ahány hajléktalan ember él Magyarországon.
Tessék befogadni néhány száz menekültet, mégpedig gyorsított eljárásban.
Az egész akció kevesebből lenne kihozható, mint az idegenellenes gyűlöletkampány, beleértve az intenzív nyelvtanfolyamokat is.
Mindjárt más lenne Magyarország megítélése és Magyarország közérzete is jobb lenne. Sokan találnának jó barátokra a szír emberekben, gyerekekben.
Dr. Felipe
Pedig nem vehetik el a görögök munkáját.
kamazuka
Ha a görögöknek van egy kis sütnivalójuk,akár ezerévre is stabilizálhatják költségvetésüket,mi több olyan egyedülálló bizniszt csinálhatnak amire nem volt példa mostanában.Elképzelhetetlenűl gazdag térséget építhetnének!Az euró milliárdok úgy dőlhetnének,hogy az beszarás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.