A szerző Junior Prima-díjas közgazdász.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
Meggyőződésem, hogy a magyarok semmit sem vettek vissza, ellenben minden reményüket elvesztették egy normális életre! A kormány pedig továbbra is ragaszkodik a hazudozáshoz!
kereső
Kormányba vele. Ott a helye nagy marci mellett!
csak úgy....
fasza, csak ki tudja ,hogy kína a kinemfizetett ,esedékes kölcsik fejében mikor bassza rá a mancsát?
RonaGyuri
Ha ezért jó nekünk, akkor még sokkal nagyobb a baj

Persze az az igazság, hogy nem kell úgy tenni, mintha azzal gyanúsítható lenne Orbán, hogy átgondolná (szerintem azzal se, hogy képes rá) döntései valós következményeit

Természesen az azonnal lenyúlható rengeteg pénzen túl! Nos nem is nagyon igyekeznek értelmes indokokat lobogtatni a repülőtérrel kapcsolatos történések kapcsán. Az egyetlen érdemi duma, hogy „nem államosítás”! Az ilyen szerkezetek sokkal egyértelműbbé váltak Putyin „nem háborúja” óta.
A derék index.hu egy „Junior Prima díjas közgazdász.” szerencsétlenkedését adja közre „Hazai tulajdonba került a reptér: visszavettük hazánk globális kapukulcsát” címmel.
Nos a cikk hemzseg a ténybeli tévedésektől, legyünk udvarias-ak és ne mondjunk durva hazugságoknak, még akkor sem, ha sokkal közelebb áll a valóságokhoz.
Nekem a legjobban az a „gondolat-menet tetszett”, hogy: „A kritikus ágazatok gazdaságot stabilizáló hatásait a külföldi, türelmetlen, spekulatív tőke helyett a hazai, türelmes, stratégiai befektetők segíthetnek kibontakoztatni.”!!! =)) Mi van? Ez a szerencsétlen nem olvasta közelmúlt NER-lovagok pénz-kitermeléseit rögzítő híreket???
De aztán mindet megértettem, mert hozzátette:
„Ambiciózus az a gazdaságpolitika, amelyik még válságban is épít, nem pedig békeidőben is pusztít.”
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/301561774_538436611615799_4767062637690869922_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=8JwnjF-A0TkQ7kNvgGzRfmx&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AYCNF7mV0wspfKem04Cr18me5d4fUuNM0AOf2JmAEdeZOg&oe=6669AAC7

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.