Posted by никола златанов on 2015. június 15.

Egy bolgár kamionsofőr tette fel Facebookra a fenti felvételt, amelyen az látható: egy rakás menekült mászik be egy magyar rendszámú kamionba, miután felfeszegették annak hátulját. Nem ez az első hasonló videó, múltkor egy éppen Angliába fuvarozó sofőr járt ugyanígy.

Az Index megkereste a Waberer's-t, melynek kamionjával történt az eset, akik az alábbit nyilatkozták:

A videón látható eseményt a Waberer's 27 éves gépjárművezetője érzékelte, de nem avatkozhatott közbe. Kamionját a bandába verődött menekültek elölről is megtámadták, ami a videón nem látható. Egyet tehetett: a dugóban araszolva kivárta, amíg a helyi hatóságok intézkednek. Egy idő után ugyanis a szerelvényt a francia rendőrök egy ellenőrző pontba terelték, ahol elfogták a támadókat. A négy éve a Waberer's-nél dolgozó talpraesett gépjárművezető szerencsére sértetlen és az ásványi kőből álló rakományban sem keletkezett kár.

A sofőrök ilyenkor csak annyit tehetnek, hogy az illetékes hatóságok segítségét kérik. Ugyanis a legfontosabb ilyenkor, hogy nekik ne essen bajuk, így még a vezetőfülke ajtaját is tilos kinyitniuk. 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
GRENCEN -HALÁLBÜNTETÉS,önerős Orbán beruházás!-magam részéről egyikből se kérek.
bakegya
Bocs,de a fenti bejegyzést nem ide szántam-a kamionba viszont bemásznék én is ,ha onnan menekülnék ahonnan ezek az emberek jönnek.
volvós
" Waberer´s "...O.Viktorka kedvenc csapata, a hóviharnál is " véletlenül "
egy Waberer´s-es kamion erdélyi (?) gépkocsivezetöjét és barátnöjét vette fel a Pintér
sanyibá´-val együtt a szolgálati autójába !
Freewolf
Meg kell ezeket a vadakat fékezni bármi áron!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.