Hathónapos újfundlandi kölyökkutyát kapott ajándékba egy kirgiz iskolás lány az orosz elnöktől. Dása e-mailben fordult kérésével Vlagyimir Putyinhoz.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Putyin is egy "cukiság" gyáros.:)))
Mézike
@36: Azt mondta a kislány hogy látta Putyin egy képét ahol a kutyájával van, ezért kért tőle kutyát.
Most azon gondolkodom Orbántól vajon mit kérhetne egy magyar gyerek?
36
@Mézike: Igaz. Így bele gondolva...Orbán a családján kívül nem nagyon mutatkozik semmivel/senkivel. De úgy is csak ritkán. Bár, Mészáros Lőrinc, vagy Tiborcz talán...vagy stadiont, de már az sem nyerő mostanában Orbánnál. De azt kérni ajándékba, szadizmus lenne.:)))
Tényleg...Orbán nem mutat érdeklődést pl. a hűséget, barátot jelentő kutyák felé...semmi felé...
Mézike
@36: :-) Orbánnak nem lenne szadizmus. Örömmel teljesítené, aztán büszkén feszitene előtte e gyereket átölelve.:-)
36
@nyanya001: :)))Ááá. A lemondás, az olyan nyugati szokás. Ott is a miniszterek teszik. Legtöbbször monarchiákban. Az uralkodó, beszól hogy khmm...ideje lenne lelépni. Nálunk Orbán egyszemélyben dönt, majd(egy fenét, már eldöntötte), hogy ősszel melyik államtitkár megy. Egymás között, hogy hova megy. Kinek az egyetemet épp elvégzett fia, lánya kell hogy elkezdje az államigazgatásban véget nem érő karrierjét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.