A vízteszt eredményeiből kiderül, melyik víz a legalkalmasabb arra, hogy igazán finom, aromás kávét készítsünk. Sokan nem is tudják, hogy milyen keménységű vízzel készült kávét isznak. A vízben lévő ásványi anyagok meghatározzák a víz keménységét és egyben az elkészített kávé ízét is. Az a víz a legalkalmasabb kávéfőzéshez, aminek a Ph értéke 7 körül mozog.

Forrás: legjobbkave.hu
Feltöltő: stifi0827
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.