Cserbenhagyta Szíriát az ENSZ Biztonsági Tanácsa – ismerte el Ban Kimun. A főtitkár szerint a problémát az ENSZ megosztottsága jelenti, emiatt nem tudtak véget vetni a háborús konfliktusnak, ami több ezer életét követelte és soha nem látott menekülthullámot indított el. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Meg jo, hogy bevallja, ami a vallomasa nelkul is tisztan lathato... Sehol sincsenek,...
nena
AZ ENSZ egy nagy szar !!! Többszörösen bemutatták...
karma1
Meg jo, hogy bevallja, ami a vallomasa nelkul is tisztan lathato... Sehol sincsenek,...
nena
Ha az Amcsik nem festik be vérrel a Közel Keletet, és nem robbantják Európa felé az Afrikai Tavaszt...Menekültek millióival...
Én nem hiszek benne : De 'Isten' segítsen bennünket hogy túléljük..
A sáskajárásba minden ország belepusztult...
36
Már nem Szíriában kell a segítség, hanem Magyarországon. Megjött az ősz és mostoha körülmények közé kerülnek a migránsok. Hideg, betegségek, ellátás elégtelensége, mind tragikus tények. Szerintem, kétségbeesett cselekmények következnek a magyar lakosság kárára. Orbán, végtelenül beszűkülten gondolkodik(Gyurcsány sem külömb) A Jobbik, meg egy katasztrófa. Bayer Zsolt, újságíró, minden héten azzal riogatja az embereket, hogy bevonul ide az ENSZ. Pedig, vihar gyorsasággal, pont rájuk van szükség. Nem Brüsszelt, Merkelt, Haymannt kell szájkaratézni, hanem felkérni a főtitkárt, hogy nyújtsanak segítséget. Az ENSZ-nek vannak sátraik, orvosaik, légi szállító képessége, van fegyveres ereje. Nem szégyen segítséget kérni. Orbán, akkor őrizné meg Magyarországot a tragédiától, ha képes lenne kérni és nem várni, mutogatni, hősködni. A migráns kérdés, túlnőtt Magyarország képességein.
36
Már csak azért is az ENSZ lenne a megoldás, mert a migránsok, itt fognak ragadni. Vissza nem mennek, a németeknek pedig, a végtelenségig nem kellenek. Magyarország és politikusai, akár akarják, akár nem, bele kerülnek a kvóta rendszerbe, de ennek mértékét(15 ezer, 50 ezer, 150 ezer, vagy akármennyi), nem a politikusok fogják meghatározni, hanem a kényszer és az élet. Az régi és új gyarmatosítóknak, most kellene az 1000 milliárd dollároknak, csak egy részét legalább visszacsorgatni. Csak az a baj, hogy a vagyon, mára egyre kevesebb ember kezében öszpontosul, akik tökéletes szociopaták. De őket is megeszi ez a szemlélet, csak nekik nincsenek őszinte érzéseik, csak az anyagba vetett hitük és az érdekeik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok