Annyi közel-keleti bevándorló érkezett meg az utóbbi néhány hónapban Németországba, hogy egy bajor iskolaigazgató kénytelen volt arra kérni diákjait saját biztonságuk érdekében, hogy mindig takarják el kezeiket és lábaikat – írja a blikk.hu. A gyerekek védelmében kellett lépni Martin Thalhammer, a William Diess gimnázium vezetője egy szülőkhöz és gyermekeikhez írt levélben azt kérte a női tanulóktól, hogy ne hordjanak rövid ruhákat, hanem bugyolálják be az egész testüket, mert az iskola sportterme mellé egy menekültszálló létesült. Az ott lévő migránsok kivétel nélkül iszlám vallásúak és az ő szokásaiknak meg kell felelnie a németeknek is. Az igazgató szerint egy egy ujjatlan felső vagy rövidebb szoknya “félreértésekhez” is vezethet. A diákok védelme miatt a menekülteknek tilos belépnie az iskolába.

Forrás: adatlistazo.hu
Feltöltő: a.a
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa-
Ez olyan szinten aljas és beteges, Európa ellenes idiotizmus, hogy megérdemelnék, ha odamenne pár ezer újnáci és megszórnák molotovval őket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.