Egyelőre sikertörténetnek tűnik az oroszok szíriai beavatkozása, de mintha mindenki elfelejtette volna, hogy milyen következményei lehetnek egy olyan akciónak, ahol nem látni a konfliktus végét és nincsen világos kilépési stratégia.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Freewolf
Elolvastam! Na egyetlen egytől sem fog Putyin megszeppenni! Az biztos!
JAJMÁR
@Freewolf: Kit érdekel a Putyin lelkivilága rajtad kívül? Persze,hogy ő nem fog "megszeppenni", hiszen biztonságban van, őrá vigyáznak, nem az ő fejére potyognak a bombák! Hagyd már ezt a dicsőítést, ennyire nem lehetsz elvakult!

Az 5 nagyon jogos felvetésen kívül, engem még az is érdekel, hogy mikor jöhet el az a pillanat, amikor kimondható: VÉGE! A konfliktus lezárult.

Hiszen amíg egyetlen ember is létezik, az lehet ellenség is, és persze nem csak Szíriában és Irakban, és Közel-Kelet térségében, DE BÁRHOL A VILÁGBAN! Ez, a mindenki felé irányuló hadművelet rengeteg vétlen áldozattal jár, és az eredmény kétséges. Hibát követett el Putyin, és az egész világ megfizet érte!
Freewolf
@JAJMÁR: Az ISIS nem követ el bűnt? Itt Putyin most a jófiú!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.