Golyók és húsgolyók - Maffiatörténetek és receptek Az egész úgy kezdődött, hogy Itália két szerelmese találkozott. Amióta csaknem 50 évvel ezelőtt először tettem lábamat Olaszország földjére, imádom a tájat, az embereket, hihetetlen kulturális gazdagságát, és nem utolsó sorban konyháját. Bevallom, ott lett az étvágytalan, nyámmogó kisfiúból egy életre ínyenc, nem utolsó sorban az olasz kulináris művészet szerelmese, mi több, szerény művelője is.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.