A migránsok által elkövetett gyilkosságokról, a lakosságot megfélelmlítő, fosztogató menekültekről hadovált Varsóban Toroczkai László. Toroczkai László, Ásotthalom nemzeti radikális Polgármestere Varsóban az ottani Nemzeti Radikálisok tömegrendezvényén mondott beszédében szerdán azt állította, hogy Magyarországon a menekültek halált hagytak maguk után, betörtek a magyarok házaiba és félelemben tartották a lakosságot. Toroczkai büszkén szólt arról, hogy elsőként ő követelte a drótkerítés megépítését a szerb határon, de csak hónapokkal később fogadta meg a tanácsát a magyar kormány, amikor elsőként kerítést emelt a migránsok útjába és lezárta az ország határait.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Freewolf
Angela Merkel pedig Berlinben uszított Európa ellen! Neki kell minden szír menekültnek nevezett kontinens foglaló és dögöljön ebbe bele Európa, akkor sem változtat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.