A napokban az iraki hatóságok megtaláltak és felrobbantottak 18 darab, játék babába rejtett pokolgépet. A Russia Today (RT) nevű orosz hírcsatorna beszámolója szerint az Iszlám Állam aktivistái a Bagdadot és Kerbelát – a síiták egyik szent városát – összekötő út mentén akarták elhelyezni a babákat, s a céljuk az volt, hogy a robbanószerkezeteket a zarándokúton járó szülőket kísérő gyermekek találják meg.

Forrás: letenyemedia.hu
Feltöltő: Letenye Média
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Letenye Média: Szia Letenye! Nagyon ugyes vagy, hogy megtalaltad ezt a cikket, es koszi, hogy feltetted!
Aki emlekszik meg a II.VH-rol tanultakra, ott szerepeltek hasonlo celzattal ledobott robbanoszerkezetek, aminek artatlan gyermekek voltak az aldozatai mar akkor is.

Amit egy vallasra hivatkozva ez a rohadt tarsasag csinal,- nevezetesen, hogy a sajat vallasanak masik agaba tartozok gyerekeit akarja megolni ilyen modon - az valoban megerdemli, hogy eltuntessek oket mindorokre a Foldrol...
Gusztustalan tarsasag, de remelem, a vezetok tudjak, mi a tnnivalojuk veluk szemben...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@eugen4402: Azt hiszem, azok is valamilyen gyerekjatekok voltak, es igen, toltotollak is, bar annakidejen az OAS hasznalt ilyeneket (golyostoll-bombat) Franciaorszagban.
Valoszinu, azert nem talaltak a II.VH-ban kezzelfoghato bizonyitekot, mert vagy a kisgyerekek kaptak fel azokat es azonnal robbantak, vagy eleve nem is keszult beloluk olyan sok, ezt vegulis nem tudom.
Mindenesetre ehhez olyan aljasnak kell lenni, amire nincsenek szavak, mert ezeket a bombakat a CIVIL lakossag bombazasakor dobtk le, vagyis TUDTAK, hogy artatlan embereket, noket gyerekeket gyilkolnak...
eugen4402
@karma1: Körülbelül olyan fokú aljasság, mint amikor mérgezett csokoládét csempészett egy őrült az üzlet polcára, hogy kárt okozzon a cégnek, amiért őt kirúgták onnan... Ezek már nem emberek.
nyanya001
@eugen4402: Volt az a csavaros töltőtoll, a bátyám is hazavitt egyet,
piszok szerencséje volt amikor szét akarta csavarni sistergett és eldobta,
begurult az ágy alá, ott robbant, átlyukasztotta az ágyneműtartót jó tenyérnyi darabon.
eugen4402
@nyanya001: Akkor mégiscsak igaz. Rohadt, szemét akció volt mondhatom, mert ez bizony a civil lakosság ellen irányult, akár terrorcselekménynek is minősíthetnénk. Tudod, azért kételkedtem a sztori igazságában, mert kölyökkoromban egy millió hasonló híresztelés zúdult rám, és akadt köztük egészen átlátszó buta kitaláció is. De egyáltalán kinek jut eszébe ilyen aljas görény mocsokság?!?
eugen4402
@nyanya001: Akkor 07:11-kor nem tévedtem, amikor azt írtam: ezek nem emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.