Az elnöki ambíciókat dédelgető republikánus Donald Trump egyik kampányrendezvényén szombaton arról beszélt, hogy a Németországban nők ellen szilveszterkor elkövetett tömeges támadás összefüggésbe hozható a "radikális iszlám terrorizmussal".

Iowa állam egyik kisvárosában, Ottumwában kampányolva Donald Trump – utalva a szilveszteri erőszak miatti kölni tüntetésre – azt mondta: "a németek az utcákon lázadoznak", s úgy fogalmazott, hogy a tömeges támadások összefüggésbe hozhatók a radikális iszlám terrorizmussal, és azzal, hogy "Németországba az elmúlt időszakban migránsok milliói érkeztek". "Szegény Németország! Most meg lázadoznak Köln utcáin. Lázadoznak! Hihetetlen, ami történt, a bűncselekmények, a nemi erőszak, lehetetlen még belegondolni is, hogy mi történik Németországban! Itt van egy ország, amelynek korábban nem voltak ilyen gondjai, nem is ismerte ezeket a problémákat!" – fejtegette a milliárdos üzletember, aki pillanatnyilag a republikánusok legnépszerűbb jelöltje.

Trump, aki korábban azt javasolta, hogy átmeneti időre tiltsák meg muszlimok beutazását az Egyesült Államokba, most arról is beszélt, hogy világszerte gondok vannak a radikális iszlámmal. Az elnökjelölt-aspiráns pénteki, dél-karolinai kampányrendezvényéről a biztonságiak kivezettek egy csak a hajat fedő iszlám fejkendőt, hidzsábot viselő muszlim asszonyt, aki tiltakozása jeleként némán felállt, amikor Trump azt fejtegette a pódiumon, hogy a szíriai polgárháborúból menekülők az Iszlám Állam terroristái.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Donald Trump egy nogyulolo, feltunesi viszketegsegben szenvedo bohoc, aki mindig eppen a legnepszerubb temat lovagolja meg, mindenfele hatterinformacio nelkul.
A muszlimok bevandorolt MILLIOIVAL csak ott van a baj, hogy OSSZESEN ennyien jottek be az elmult 4 honapban, ennek a tobbszoroset emlegetni enyhenszolva tajekozatlansagot tetele fel.

Akkor most trump szerint a kolniek ugy tiltakoztak a muszlimok ellen, hogy jol beb@sztak, es nemet lanyokrol huztak le a bugyit, oket eroszakoltak meg...
Mert egy muszlim meg otthon zugban sem iszik, nemhogy nyilvanosan... Ez azert egy kicsit santit...
Es eddig hol volt a jo elore felkeszult marcona nemet rendorseg? Ha le tudtak zarni ket fopalyaudvart, es fokozottan keszultek terrorcselekmenyekre, akkor hogy nem tudtak megakadalyozni kb 150 esetben ilyen reszeg garazdat?

Talan nem kene mindent azonnal a bevandorlokra fogni, varjuk meg az alapos vizsgalatot, ami - Merkel alapossagat ismerve - nem fog elmaradni, mert mindenki ezt varja tole nemcsak Nemetorszagban, de Europaban is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.