Az Európai Parlament (EP) elnöke, Martin Schulz a Népszabadságnak úgy nyilatkozott: ideológiai okai vannak a magyar kormány döntésének, hogy népszavazást írnak ki a menedékkérők befogadásáról.

Az Európai Unió áthelyezésekről szóló döntése szerint Magyarországnak 1294 menedékkérőt kellene letelepítenie. Népszavazást tartani arról, hogy befogadjanak-e 1294 embert, önmagáért beszél, és bizonyítja, hogy ennek a döntésnek ideológiai okai vannak, és nem a források vagy a kapacitás hiánya indokolja – reagált a Népszabadság kérdésére a politikus.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Nem tudom, mennyire hiteles a forrás a létszámot illetően.
Félek, hogy nem konkrét szám szerint van a meghatározás, hanem százalékos arányban. Márpedig a migránsok száma egyre nő és senki nem tudja megmondani, hogy meddig.
Pestilence
Jé, pont azt mondtam tegnap, amit a Schulz.

Könyörgöm, 1.300 emberről van szó. Akik majd jönnének valamikor. (És valószinűleg ebből jó páran átszivárognának olyan országba, ahol sokaknak nem a közmunka a karrier csúcsa.) Ma Mo-n 25.000 muszlim él. Sokat hallunk róluk?

Ezért érdemes megkockáztatni, hogy kirúgjanak minket az EU-ból?
Majd akkor nézze meg a fidesz a lakosság népességének fogyatkozását, ha ezt elérte.
krumpli
Amit Orbán is mondott, most még csak ennyi... Ki tudja legközelebb mennyit sóznak ránk...
Vosztok
Ez a Schulz az aljasul és sunyin hazudó liberonáci mintapéldánya. A kormány részéről már többször kijelentetették, hogy
1.
MENEKÜLTEKET fogadunk! Gazdasági bevándorlókat nem fogadunk. Menekült pedig az, aki beléptető állomásokon, háborútól sújtott területről érkezik, a hatóságokkal együttműködve, magát azonosítva és a regisztrációnak alávetve lép az országba, menekülttáborokban maradva megvárja amíg döntés születik a befogadása helyéről.
Telepített akadályon átmászó, terményt dézsmáló, környezetet telepiszkító, törvényeket, szabályokat, szokásokat semmibe vevő, ordibáló, követ dobáló, kisfiúkat, nőket erőszakoló, követelőző primitív, állati színvonalú horda nem menekültekből, hanem kontinensfoglalókból áll!

2. Nem a kvótával meghatározni szándékozott egyedszámmal, hanem magával a kvóta elvével van a baj! Ha csak egyetlenegy migráns betelepítését is elrendelheti Brüsszel, akkor elrendelheti százét, ezerét, millióét! Most csak 1300...
AZ EP-elnök álnaív értetlenkedése a másik jellemző példája a liberonácizmus aljas és sunyi módon elkövetett politizálásának.
preparátor
Schulz komolyan gondolja, hogy becsábítják a migránsokat, aztán kiosztják nekünk?
Menjenek csak Merkelisztánba! Van még ott német egyáltalán?
Szókrakész
"EP-elnök: komolyan 1300 menekült befogadása miatt népszavaztat Orbán?"

Nem!
Hanem a további több tízezer, akiket utána ide száműznétek Németországból, Franciaországból, Olaszból.
Bezzeg a háborúkból, olajból nyert hasznot nem akarták kvótázni.
Az mind nyugati multik, bankárok, fegyvergyárosok, fegyverkereskedők privát számlákon landolt.
Eriksson
Bármit mond is a német, ez az igazi valóság:
www.youtube.com/watch?v=aNy4FwBVa_U
De ha csak a fele igaz, schulz megérett a kötélre.
Dr. Felipe
Nyilván hogy ideológiai okai vannak, nem a helyhiány miatt nem tudjuk befogadni őket. A g..i belemanőverezte magát a menekültellenes uszításba, ahonnét már nem tud visszajönni. Az uszítást ott folytatja ahol 2006 ban abbahagyta, csak sokkal durvábban mert most már övé a hatalom.
Hát ezért nem tud befogadni a kereszténynek hazudott Magyarország, Máriaországa egy menekültet sem.
De nem is baj, mert egy fasiszta országnak is kell lenni az unióban elrettentő példának. Aztán hogy lesznek e pénzügyi szankciók, az még a jövő zenéje, persze a g..it már nem érinti az esetleges pénzmegvonás mert ő és "kiccsaládja" már hülyére lopta magát az uniós pénzekből de a hőzöngő, csóró, újnyilas hordát még érintheti keményen az esetleges szankciók.
verőce21
Az 1294 darabszám csak alibi, elv elfogadása. Utána jönne a többi.
Az utánpótlás végtelen.

Hogyan gondolják ezek, hogy mi is hülyék vagyunk? Valakinek meg kell őrizni a józan eszét Európában.
nezelodo
@verőce21: A Selmeczire kellene bízni a "védelmüket" máris eltűnne a probléma mint a MANYUP 3000 milliárdja! Ez a kolosszális lehetőség most miért nem jut eszébe a Kegyelmes Urunknak? Ja hogy akkor nem rettegnének a népek a migráktól!
kamazuka
Martin Schulz bács!
Azt nem mondod,.
De miért nem mondod, hogy évente?
JAJMÁR
A magyarokat a menekültekkel a végtelenségig lehet riogatni, remegő térdekkel hagyják, hogy a szemüket is kilopják inkább.

Fel se tűnik nekik, hogy az, aki kimondja: nem ismeri el a kvótaelosztást a "demokrácia" jegyében, kijelölné melyik más országok váljanak milliós menekülttáborokká, és melyik más országokban legyen a határ, ameddig jöhetnek! A demokrácia jegyében?
Persze gond nélkül megszavazza egyébként a befogadásukat - máshová!

Hogy is nézne az ki, hogy nem fogadunk menekülteket? Persze, fogadunk, csak nem mi, mert mi demokratikusak vagyunk.

Nem érzitek, hogy az egész torzult? Hogy ez a "mese" elfogult és nélkülöz minden realitást? Hiszen porig bombázták közben az országokat, ahonnan menekülnek. Az orosz bombák miatt is. Ez fel se tűnik?
Akár kvótaelosztással, akár véletlenszerűen és kényszerből, - nem álomország - akár titokban, de jönnek ide is. Már vannak!

Az egész menekültellenesség, kvótaellenesség, riogatás, politikai haszonszerzés! Schulz betalált, de annyira nyilvánvaló, hogy egyébként mindenki látja!
Kivéve a magyar birkát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.