A belga szövetségi ügyészség kérése ellenére a sajtóban fényképeket tettek közzé kedden délután három gyanúsítottról. A felvételeket a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtér biztonsági kamerái rögzítették. 

A gyanú szerint a három férfi hajtotta végre a kettős robbantást a légikikötőben, amelynek következtében tizennégyen meghaltak és kilencvenhatan megsebesültek.

Őket gyanúsítják a brüsszeli robbantásokkal

A sötét hajú fiatalemberek a felvételek tanúsága szerint jól megrakott csomagszállító kocsikat toltak maguk előtt. A gyanúsítottak kiléte egyelőre ismeretlen.

A belga szövetségi ügyészség korábban arra kérte a történtekről tudósító médiumok munkatársait, hogy a nyomozás érdekében ne hozzák nyilvánosságra a fényképeket, azok azonban kiszivárogtak a közösségi oldalakon – közölte a VTM televíziós csatorna.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Méltó választ kellene adni a terrorra! Még tágabbra tárni a kapukat Európában, hogy minél több ellenőrizetlen betolakodó férjen be rajta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@világlátó: "azt tesznek az Iszlám Állam terroristái Európában, Ázsiában, Amerikában, amit csak akarnak.Ott robbantanak, vezetnek repülőgépet bármely szimbolikus célpontra, amit éppen érdekesnek, jelzésértékünek gondolnak."

Látod bogárka, éppen ezért nem lenne szabad egyetlenegyet sem beengedni,

függetlenül attól, hogy a rezsibirkózó mekkora állat.
világlátó
@Peller Anikó: Drága Gyerekem ! Ezt a nagypapák szeretetével írom ! Hát persze, de már bent vannak, sokan már attól is régebben hogy Te megszülettél.Hamburgban járva láttam az öregeket, akik Törökországból költöztek Németországba, , már a gyerekeik is nyugdíjasok, és azok gyerekei is 40 - 50 között járnak.De az ő gyerekeik most már nem akarnak úgy élni mint elődeik.A frissen beözönlöttek túlnyomó többsége fiatal,azok többsége férfi.Sok a nő, az anya és a kisgyermek.
Előttük is sok arab utazott Európába. Sokan tanulni, sokan továbbtanulni, sokan itt is ragadtak, családot alapítottak, őrizve hitüket, kultúrájukat békében.
De ott Irakban, Libiában, Szíriában, Egyiptomban, Tunéziában, Libanonban, Afganisztánban történt valami.Odament az USA, a NATO, hol a síítákat fegyverezte fel a szunniták ellen, hol fordítva. Bonyolultabb ez ennél de itt nincs mód ezt végigvinni.A művelt Európa és az USA a G20 -ak eldöntötték ki mikor mennyit és hogyan.Betelt a pohár.Nem lehet a végtelenségig kifosztani egy olyan világrészt, ahol egyszerre van jelen a beduin sátorlakó és az emírségek szuperluxusa és a világ csúcstechnikája. Az előbbiek maguk termelték ki a terrorszervezeteket. Az IS. vagy a boko haram Szudánban, de a többi is vallási köntösbe burkolt ördögi gonoszsággal tobzódik. Közben az erózió is fellépett, jönnek haza onnan a potenciális , fanatikus önfeláldozó gyilkosok, összezavart fejjel és eltévelyedett lélekkel. Mit tegyünk velük? Jönnek a menekültek és a többi, akinek már itt a családja.Mit tegyünk velük?
Minden nap rettegéssel gondolok arra, hogy egy kétségbeesett, vagy éppen provokátor lelő egy görög, vagy macedón határőrt. Mi lesz akkor?A kerítés innenső oldaláról átlövünk?
Lelövünk mindenkit aki nem tud majd időben elmenekülni? Mi lesz aztán? Ők is fegyverrel jönnek? Kérlek, gondolj bele, mi lesz azután? A már itt lévők megtudják hogy lelötték az övéit, mit fog tenni?
Természetesen értem a mondanivalód lényegét. Sajnos Európa elkésett ezzel is.Bogárka !
Peller Anikó
@világlátó: talán az utolsó bekezdéseddel egyetértünk (mi ketten). Aztán nem.

Mert a legcsekélyebb mértékben sem érdekel mi történik a világ többi részén, miért rohadnak ott az emberek, miért szegények és miért nem hajlandók békében szaporodni addig amíg már nem férnek el a sivatagban.

Nem azok okozzák a fő problémát akik évtizedekkel ezelőtt jöttek (az is elég nagy baj) és esetleg dolgozni is hajlandók, hanem a tavaly beindult tömeges agressziós, honfoglalós, vallásos indíttatású, fehérember kiirtós erőszakos áradat. Nem dolgozni jönnek.

Ettől kezdve az összes tetves politikus hazaáruló aki beengedi őket Európába és ezzel elveszejti népét és egész Európát.

Mit tegyünk velük? Semmi esetre sem szabad beengedni őket ! Erőszakkal meg kell fékezni az áradatot bármilyen eszközzel ! Amíg teheted.

Ha nem teszed akkor rettegés lehet az életed, mert elözönlenek ha nem vagy képes megvédeni a hazádat.

Nem az a kérdés, hogy mennyire bonyolult a helyzet a világ másik felén, a kérdés az, hogy képes vagy e megvédeni a hazádat. Bármi áron.
világlátó
@Peller Anikó: Hiú ábránd az amit javasolsz. Mint képzett végzett katona, erre egy ország honvédsége és népe együtt sem alkalmas .Nem vagyunk a 15.-16. szd. - ban.
A bármi áron fogalom mára kiüresedett.Másképpen működik ma már a világ.
Sajnálnám ha nem értenéd.Itt nem a középkori kategóriák a meghatározók. Nincsenek Hiunyadi Jánosok és Kapisztrán Jánosok, Kinizsi Pálok, Sobiesky Jánosok, Ma Németh Szilárdok , Orbán Viktorok, vannak, akik míg hős elődeik a kardjukkal, ez utóbbiak csak a szájukkal hadakoznak. Ez Európa , benne a Vatikánnal problémája. Vagy megoldják, vagy elvesztünk. Én és még sokan, a hazát megvédeni ma, nem tudjuk.Erre csak és kizárólag Európa lehet képes, de már most előre jelzem, nagyon drága áron . Ebben viszont osztozni
kénytelenek leszünk. Fizetni kell az évszázados kifosztásért, amit mi magyarok talán nem is érzékeltünk, legfeljebb, amikor datolyát vásaároltunk. Hogy megint a szegény néptömegek adják meg az árát? Miért eddig ki fizette meg a háborúk költségeit?
Peller Anikó
@világlátó: "Mint képzett végzett katona.. a hazát megvédeni ma, nem tudjuk."

A hazánk Európa, az Európai Únió.

Azért nem lehet a lezárt határainkat megvédeni, mert Európát pillanatnyilag elmebetegek irányítják és nem megvédeni akarják hanem elveszejteni.

Európának és benne nekünk is minden adottságunk megvan ahhoz, hogy a határainkat a zombiáradattól erőszakkal, mondom ERŐSZAKKAL megvédjük.

Te mondtad, különben elvesztünk.

Igenis a pillanatnyilag legfontosabb teendő a szánkkal való hadakozás, mert amíg Európa tele van migráncssimogató, migráncsimádó választópolgárokkal addig a politikusok csak tördelik a kezüket és kétnaponta üléseznek a semmiért.

Európa teljesen elhülyült a 70 év békeidő alatt de a politikusok, a választott vezetőink feladata lenne a határaink védelme és nem pedig az, hogy jaj hát akkor jöjjön mind.

Adjunk oda nekik mindent amiért mi dolgoztunk ők meg szépen elvágják a torkodat.

Próbálnál csak akár egyszer is betörni horda módjára mondjuk Észak Koreába, gondolod, hogy nem lennének képesek megvédeni a határaikat?

Biztosan nem mondanák azt, hogy jájj de sokan vannak, akkor jöjjön mind..
világlátó
@Peller Anikó: Úgy látom nem fogunk megállapodni ebben a kérdésben. Nem baj, vannak nagyon sokan, akik értik, megértik és támogatják álláspontodat. ÉN már csak megmaradok a sajátom mellett. Természetesen én sem örülnék Magyarország meghódolásának az Iszlám Állam
terroristáinak. Az is biztos, hogy nem maradnék távol a honvédelemtől, ha a haza ezt követelné. bár már nem vagyok olyan friss, üde és gyors mint harminc évvel ezelőtt, de tudnék tanácsot adni a fiatal bajtársaimnak, mert tanúltam egyet és mást a hadakozásról.
De ugye Te is tudod, látod, nem ezt gondoljuk a helyes megoldásnak.EUrópa , bár most igen tehetetlennek látszik, de én bízom a józan európai emberek tettrekészségében, abban, hogy megmondják Junkersnek, mit kell tenni.Megmondják Merkelnek is, Orbánnak is mit kell tenni.
Egyikük sem hordja a zsebében a bölcsek kövét.. Orbán különösen nem. SEm ereje, sem tekintélye, sem támogatottsága nincs ehhez. Csak hívei vannak, az meg itt most kevés.
De várjuk ki mit hoz a holnap.Ha Európa alkalmatlanná vált küldetése betöltésére, összeomlik, újra a nemzetállamok lesznek kénytelenek megoldani a saját sorsuk alakítását.
Mi akkor sem leszünk Észak Koreához hasonlíthatók, mert a mi népünk arra a magatartásra már nem lesznek hajlandóak. Mi akkor is találunk megoldást. Még a honvédő háború előtt.
Huszonöt éve nincs hadseregünk.Ami van, az nem alkalmas. Nátó zsoldosok, akik pénzért vannak sokfelé a világban. Dicsérik őket, mert rendes emberek. Én sem bántanám őket.
Egy honvédő háborúhoz a Magyar nemzeti / NÉP / hadsereg kell.A hazát megvédeni az más. Az szent dolog.Még a 21. szd,-ban is az. A honvédő háborúhoz más is kell.Erő, elszántság, hallatlan összefogás, no és vezetés. Politikai és katonai. Nem is szólva a fedezetről. No ez hiányzik.Az IMF erre nem ad egy vasat sem. a 24 ezer milliárdos nemzeti össztermék, ha már 10 éve nem lopnák szét, talán eredményezhette volna az adósság teljes törlesztését.. De szétlopták az évenkénti 6 -. 8 ezer milliárdot.Szóval...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.