Az Iszlám Állam nevű terrorszervezet a közösségi médiában jelentette be, hogy a március 22-ei brüsszeli robbantásokat csak egy erőszakhullám kezdetének szánták, és Európában és az Egyesült Államokban több célpontra is lecsapnak– számolt be a Washington Times. Az üzenetet az IÁ médiafelelőse, az Al Wafa hozta nyilvánosságra. A cikkben így fogalmaztak: Ma Brüsszel és a reptér, holnap Portugália vagy Magyarország jöhet. A cikk szerint azonban közel sincsen szó konkét célkeresztekről, a két európai ország említésével valószínűleg azt akarják nyomatékosítani, hogy a közösség egyetlen országa sem érezheti magát biztonságban, az IÁ bárhol lecsaphat.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: cs.n.
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ahogy a magyar kommentelo ujsagiro adja a magyarazatot , Magyarorszagot csak azert emlitettek, hogy egy ex-keleti blokkos orszagot, ill. Kozep-Europai orszagot is emlitsenek,... Ott, ahol vona a muszlim Barati Tarsasag elnoke, oda az ISIS-nak be sem kell tennie a labat: ez mar az o gyozelmuk, vona segitsegevel, na meg a sok IQ-ju Magyar Garda, Betyarsereg meg mittudomenkinek a segitsegevel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
HakapesziM
Ha megtörténik - ne történjen - még mi leszünk majd a hibásak.

"A kirekesztő, idegenellenes magyar politika vezetett a terrortámadáshoz" zúgják majd a vezércikkek a mértékadó újságokban.
karma1
@magyarbakancs: Nagyon regota gondolok mar erre a lehetosegre en is - vagyis hogy orban "kreal" egy teljesen "spontan" magyarorszagi terrortamadast.

De aztan valahogy mindig el is vetem a dolgot, mert ahhoz kellene elobb talalnia valami nagyon vagany csavot, aki ha nem is ongyilkolja meg magat egy robbanos mellennyel, de csinal egy jo nagy bulit.
Viszont a dolog akkor utos csak, ha van (vagy vannak ) halottak is, es annak az artatlan jarokelok kozul kellene kikerulnie, es valami nagyon kozponti helyen kellene megtortennie, kulonben senki nem veszi komolyan a "terrorcselekmenyt".
DE: hol talal ma orban Magyarorszagon egy olyan fazont - vagy tobbet is - aki tudja tartani a szajat az akcioig, es plane azutan is??? Ha "megbizhato" bortontoltelek kell neki, akkor kubatov segit neki, azokat viszont a 444.hu kiszurja, marpedig egy ilyen alkalommal tutira keszulne szelfi, meg egyeb privat foto...

Es mi van akkor, ha csak ijesztgetni akarja az embereket, de valaki elesben ugy lerendezi a "terroristat", hogy az esetleg belepusztul a szituba? (Mondjuk nem kar erte, plane, ha artatlan emberekkel akarja megerositeni orban renomejat, de megis).

Talan meg nem sullyedt le ennyire melyre orban, de felo, hogy mint gyakorlo elmebeteg, teljesen kiszamithatatlanna valik, es persze akkor minden lehetseges...

Ne legyen igazunk...
Clavigo
@magyarbakancs: Pontosan...oszt megint ""patakvér " fog folyni.Felkészül..CÖF,,,különösen a rolls-royce-os Szatyor-különítmény,,oszt szem nem marad szárazon az I.államban,,,de Brüsszelben sem.
Jankó123
Úgy kellett ez az üzenet a "Félbeharapott óriásnak" és bandájának, mint egy falat kenyér!
Most, hogy meg lettünk fenyegetve, indok lesz minden einstandolásra!
A szabadságjogok pedig korlátozva lesznek, nehogy véletlenül valaki a szabad rablást firtassa!
magyarbakancs
@karma1: Nem kell ember áldozat,hogy terror támadás legyen Magyarországon.
A hatalom megtartásáért képes lehet az ki bele szerelmesedet a hatalom vágyba.
Lásd Hitler Hosszú kések éjszakája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.