Orbán Viktor is részt vett csütörtök este azon a Fehér Ház-beli fogadáson, amelyet Barack Obama amerikai elnök adott a nukleáris biztonságról szóló csúcstalálkozón részt vevő delegációk vezetőinek. Az asztalnál a holland és az új-zélandi delegációk vezetői közé ültették.

Bejutott a Fehér Házba Orbán

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök érkezik a washingtoni Fehér Házba, ahol Barack Obama amerikai elnök fogadást és vacsorát adott a nukleáris biztonságról szóló csúcstalálkozón részt vevő delegációvezetők tiszteletére.

Bejutott a Fehér Házba Orbán

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Hellcat: A dolog pikanteriaja, hogy Uj-Zelandnak soha sem lesz atomeromuve, mert piszkosul sok a foldrenges, gyakorlatilag az orszag keleti partjan az osszes nagyvaros a toresvonalra epult, es csak a joszerencsejukben biznak az ottlakok.
Rengeteg vizienergiank van a termeszetes vizekbol, es mostanaban mar nagyon sok szeleromuvet is epitenek, a napkollektorokat pedig csaladi hazankent $ 1500 -zal tamogatjak.

Viszont az ME-nk, John Key nagyon jol csinalja, mert ra se nez a zsirmorera...Nem is nagyon van mirol ertekezniuk, az is tuti...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Szókrakész: Csak remelni tudom, hogy a polgarokkal nem tortenik semmi rossza... Az "uralkodokat" siman bealdozom, ertuk nem kar, megtettek mar a sajat rombolasukat az orszagban, megerdemlik a -rossz- sorsukat...
Szókrakész
@karma1: Egyébként nagy a gyanúm, hogy a Nibiru 2016 augusztusi elhaladása miatt hívtak össze rendkívüli csúcsot, hogy akkor ha kell, mindent stopra állítsanak.
Mert a NASA és egyéb kutatók már szivárogtatják ki az infót, hogy nagy gáz lesz.
Akár pólusváltás is jöhet.

De ott a töménytelen anyag a neten.
Mindjárt küldök egy pár linket.

allnewspipeline.com/Bob_Fletcher_Planet_X_Jade_Helm_15.php

www.bobfletcherinvestigations.com/

Vagy menj a Youtube-ra
karma1
@Szókrakész: Koszi, Te aztan egy alapos "csoka" vagy...:o))) (A "csoka" -t kedvesen csipkelodon mondtam, nehogy megprobalj megsertodni erte!...:o))))
Szókrakész
@karma1: Szerinted véletlen volt az erőmű őrének a megölése is?

Minden szépen fel lett építve.
Csak össze kell rakni azt a rengeteg mozaikdarabot.
Szókrakész
@karma1: Annyi anyagot tudnék küldeni, hogy hónapokig csak azt olvasnád.

Innen is olvashat egy pár érdekeset.
Van benne Fukushima téma is bőven.

www.rense.com/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.