Orbán Viktor is részt vett csütörtök este azon a Fehér Ház-beli fogadáson, amelyet Barack Obama amerikai elnök adott a nukleáris biztonságról szóló csúcstalálkozón részt vevő delegációk vezetőinek. Az asztalnál a holland és az új-zélandi delegációk vezetői közé ültették.

Bejutott a Fehér Házba Orbán

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök érkezik a washingtoni Fehér Házba, ahol Barack Obama amerikai elnök fogadást és vacsorát adott a nukleáris biztonságról szóló csúcstalálkozón részt vevő delegációvezetők tiszteletére.

Bejutott a Fehér Házba Orbán

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Hellcat: A dolog pikanteriaja, hogy Uj-Zelandnak soha sem lesz atomeromuve, mert piszkosul sok a foldrenges, gyakorlatilag az orszag keleti partjan az osszes nagyvaros a toresvonalra epult, es csak a joszerencsejukben biznak az ottlakok.
Rengeteg vizienergiank van a termeszetes vizekbol, es mostanaban mar nagyon sok szeleromuvet is epitenek, a napkollektorokat pedig csaladi hazankent $ 1500 -zal tamogatjak.

Viszont az ME-nk, John Key nagyon jol csinalja, mert ra se nez a zsirmorera...Nem is nagyon van mirol ertekezniuk, az is tuti...:o))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
36
"Tartalmas" beszélgetés folyhatott, polihisztorunk és az atomtudósok között. Paks II is right?! Oh yes! WTF is Paks II? It's crazy man?:)))
Hellcat
Nukleáris biztonság...mit keresett ott a cigánypáva? Épp ócska atomerőművet akar ide építtetni aranyáron...
Kutyuska
Mit szól ehhez Putyin? A pincsi kutya elkanászodott.
karma1
@Hellcat: A dolog pikanteriaja, hogy Uj-Zelandnak soha sem lesz atomeromuve, mert piszkosul sok a foldrenges, gyakorlatilag az orszag keleti partjan az osszes nagyvaros a toresvonalra epult, es csak a joszerencsejukben biznak az ottlakok.
Rengeteg vizienergiank van a termeszetes vizekbol, es mostanaban mar nagyon sok szeleromuvet is epitenek, a napkollektorokat pedig csaladi hazankent $ 1500 -zal tamogatjak.

Viszont az ME-nk, John Key nagyon jol csinalja, mert ra se nez a zsirmorera...Nem is nagyon van mirol ertekezniuk, az is tuti...:o))))
Clavigo
Elment egyet zabálni...Remélem már nem ráz zsebbe folyamatosan,,.és a klotyót is leöblíti maga után.
Hellcat
@karma1: Itt is jók a természeti adotságok. Szélerőműhöz igaz csak a kisalföld jó. Építenének bármi mást csak ne atomerőművet baszki...ha a napelem elromlik azt még leszarom...de ha a reaktor nagyot löttyen azt már nem! És a fidesz eddigi munkássága alapján semmi jóra nem számítok...lásd Várkert bazár, M1, TV2, Oktatás, Egészségügy, Nyugdíjak...bármihez nyúltak az szarrá változott...Anti-Midasz qrbán cigánykirály.
karma1
@Hellcat: Jujjuj, lopod a szovegemet?...:o))) En is anti-Midasznak hivom, pont azert, amit mondasz: eddig barmihez nyult, az szarra valtozott a kezeben.

Es o boldogan kapkod a szaros kezevel mindenhova...:o(((
Slade
Rossz helyre ültették. A villamosszékbe kellett volna.
Hellcat
@karma1: Hű! Nem loptam, mondogatom jóideje én is, szerintem csak 1 rugóra jár az agyunk :D
karma1
@Hellcat: Aaa, Kedves, en se haragudtam meg erte, mert hal'Istennek, tenyleg egy rugora jar az agyunk...:o))))
RonaGyuri
A rend kedvéért a Fehér Ház sajtójában nincs sem név, sem poszt alapján említve, s semmi olyan sem, ami alapján (pl. kezet fogott volna az elnök a delegáció vezetőkkel) többről lenne szó, mint egy igen sok emberes fogadás a konferencia tiszteletére.. S a fotókat is Őfenesége sajátja készítette.
Jankó123
Volt belépődíj, sőt idegenvezetés is a csoportosan odalátogató turisták részére!
:-)))
Szókrakész
@Hellcat: Mit nekünk egy pár repedés a betonban?
Lásd Déli Pu alagút, M6-s alagút.
Szókrakész
@Jankó123: Az orális irodában mit kellett tegyen?
világlátó
@RonaGyuri: @karma1: Én is azt hiszem, hogy nem lesz külön szobás és négyszemközti beszélgetés Obamával. / Orbán bele sem menne, miután Obama elnöki funkciója napjai már lejárnak maholnap, tehát már érdektelen, bezzeg TRUMP jó lenne ha lenne /
A hazai médiák és a biztos fidesz szavazók számára fontos ez a néhány képkocka.
Ami az atomerőművet illeti, egyes a mai erőműhöz közeli szerint nem lesz abból semmi.Több ellene mutató tényt is említett, bár természetesen nem látnok. Maradnak a stadionok és a többezer pesti szállodaszoba létesítése, a budai várban a kormányhivatalok kialakítása, a Matolcsy féle pénzügyi, közgazdasági szuperoktató intézmények, a CSOK , no meg a pilótajáték a lakásokért.De hogy miért nem építenek bérlakásos épületeket szerte az országban, a mobilitás érdekében, az rejtély.
Jozefina
Marha nagy szenzáció!!! Turistaként akárki bejuthat. Most ott volt a díszvacsora. Azt persze nem mondja a hazug szóvivő csapat, hogy Obama még csak látótávolságra sem volt a csuti döbrögitől!!!
verőce21
@világlátó: (12:01) A lakásépítés mindig is veszteséges vállalkozás volt.
(Azzal pedig egyetértek, hogy Orbánnak nincs már beszélnivalója Obamával, a francia elnök is csak jól megmondta a véleményét az USA elnökének, bontva is ezzel "vacsoraértekezletet.)
verőce21
@karma1: (10:16) Inkább úgy mondanám, John Key jól láthatóan minden társalgásból ki volt zárva, mint outsider. :)
dr. prédikátor
Remélem a zsebeit átnézték mielőtt eljött!!!
silber13
@verőce21: Az évszázad vicce,amit itt írsz: " Azzal pedig egyetértek, hogy Orbánnak nincs már beszélnivalója Obamával...":-)))) Akkor áruld már el, mi a fenét keresett ott? Vagy Anikó nem főzött neki semmit? Pesten is vannak ingyenkonyhák...!:-))
verőce21
@silber13: (12:35) Ha egyetértesz velem, akkor mi a vicc?
A szokásos gyerekes sületlenségeid azok a viccek. :)
libellle
@silber13: Obama "odarendelte" orbánt. ez pedig könnyekben uszott a boldogságban, hogy végül is felértékelödött. Gondolja ezt szegény viktor.
verőce21
@libellle: (12:45) Mindenesetre jó kis fricska a sok bérblogolónak, akik napok óta hiányolják a Fehér Házba való meghívását. :)
Jankó123
Ha visz magával egy ügyes fotóst lekaphatják Őt az ovális iroda előterében, azután szokás szerint egy jó kis fotoshop és hipp-hopp, ügyes emberkék pillanatok alatt egy képre varázsolják akár még Obamával is, viszont Vajnával és Habonnyal biztosan!
libellle
@verőce21: nem értetted!!! odarendelte.!! a megbeszélés végén pedig elmondja neki a TUTIT!! hogy mi fog a következökben történni, amennyiben a fejét még méllyebbre tolja orbán putin valagába.
silber13
@verőce21: Sületlenség?:-))) De hiszen a te kommentedből idéztem!:-))) Írtad ma 12:2-kor!
Slade
@Clavigo: ott lenne a helye de az túl egészséges neki.
Slade
@dr. prédikátor: biztos nem bízták a véletlenre. Tudják, hogy ellenállhatatlan vágyat érez minden iránt ami nem az övé. Az evőeszközöket is megszámolták biztos amikor felállt az asztaltól.
JAJMÁR
Hát ez a kép, a 2., hihetetlenül vicces. Folyton betolakszik a képzeletembe, ahogy megy befelé, sündörög utána a fotós, majd megáll az ajtóban, visszanéz és igazgatja magát mint egy gyerek "- na, most... hadd lássák, hogy itt voltam" és kész, repül a madárka,
No de olyan, mintha kifelé jönne, vagyis olyan, mintha megrendezett lenne, mer" az is. A két őrkatona viszont nagyon fess.

Az jobban érdekelne, hogy mondott-e ott egyáltalán valamit, mert mit is mondhatna a PaksII. gyenge talajú árnyékában. De tényleg, mit? Talán csak annyit, hogy nyugi, Mo. messze van?
bence
@Clavigo: ! Ez se rossz , de a Slade ötlete jobban tetszik !
verőce21
@silber13: (13:09) Most próbálkozol még hülyébb lenni? Sikerült. :)
Az én kommentemhez hozzáfűzött mondataid azok infantilisek, gyerekes erőlködések: "... Vagy Anikó nem főzött neki semmit? Pesten is vannak ingyenkonyhák."
verőce21
@libellle: (13:09) Hát Emőke, sikerül mindig alulmúlnod magad minden hozzászólásodban!
"Odarendelte? Elmondani a tutit?" - Álmodozol? Inkább elnézést kért O. O.-tól, azért a kis Jóbarát Bandita afférért. :)
bakegya
@karma1: és ZÉLANDON SOK TEJET ISZNAK,míg a felcsutkailkek a pálinkától hülyültek meg,hogy az pchányi országunk közepére egy IDŐZÍTETT BOMBÁT TELEPÍTHET EZ A PUTYINBÉRENC!
kakaósbögre
magyarul:semmi érdemleges nem történt,valaki meghívta ezt a hülyét egy protokollvacsorára.ennyi.valószínűleg azóta is hiányos a leltár.
karma1
@verőce21: Hat igen, a mi outsider-unket maganlatogatason is fogadta Obama elnok, mig erdekes modon a bennfentes orban az ajtoban a ket ajtonallo katonaval birt csak fotozkodni... Van ez igy...:o)))
verőce21
@karma1: Az Obamával készült kézfogásáról eszerint lemaradtál? :)
karma1
@verőce21: Obama hivatalbol MINDENKIVEL kezet fog, ez a minimum protokoll... Viszont szerencsere mi lattuk a TV-ben, hogy Obama nemcsak atomeromu letesiteserol vagy nem letesiteserol beszelt Key-vel, hanem arrol is komoly targyalast folytattak, hogy az eszak koreai ellenorizhetetlen atomtoltetu raketak Uj-Zelandot is fenyegetik, a kiszamithatatlan roppalyajuk, kezelhetetlenseguk miatt, valamint beszeltek a TPPA-rol is, ami egy kereskedelmi tarsulas lenne az ausztralazsiai nepek kozott...

Errol mondjuk te maradtal le, de nem erdekes...

Szoval meselj, mi tortent? orban kezet csokolt Obamanak? Mert ugy szokott...:o))))
verőce21
@karma1: Sajnálom, hogy Dél-Korea veszélyezteti már NZ-t is. Már oda sem lehet utazni? Nincs egy biztonságos zug a világon?
-----
Nem úgy történt! Obama elnézést kért Orbántól, a "Jóbarát Bandita" affér miatt! :)
karma1
@verőce21: Eszak-Koreat irtam, Del-Koreaval kitunoek a gazdasagi kapcsolatok,
Egy esetlegesen eltevedt atomtoltetu raketa becsapodasanak kovetkezmenyeirol ertekeztek, nem valos veszedelemrol...
Temat befejeztem, mert nyilvanvalosagokrol unok vitatkozni orban-hivokkel,... Menj az orban barati tarsasaga oldalra, zengedezd ott orban dicseretet...
Szókrakész
Igaz, hogy az atomügy csak egy látszat volt.
Furcsa mód, vagyis a beszélgetés célját tekintve nem is meglepő, Oroszország nem vett részt.
Pont most kellett hirtelen egy ilyen tenoristás üzenetet kreálni.
Aztán az európaiakat, Canadát, Ausztráliát, Új-Zélandot stb meghívni?
Ausztrália hermetikusan le van zárva, csak úgy mellékesen.

De ha azt nézzük, hogy az oroszok éppen most verték, verik szarrá a tenoristákat, Törökország lassan az eu-s 6 milliárd euro és más segítség ellenére darabjaira hullik, már a NATO se babusgatja úgy, ahogy eddig.
Ukrajna gazdasági és politikai csőd.
Amerika telerakja páncélos dandárokkal Európát, egyből más megvilágításba kerülhet az atomkonferenciának álcázott összezörrenés.
Az amerikaiak európai hadszíntérre akarják áthelyezni a konfliktust? Itt akarják folytatni, amit Szíriában kénytelenek voltak abbahagyni?
Rotációs jelleggel cserélnék a páncélos dandárokat, személyzetet, fegyverzetet! A régit itthagyva?
Kinek?
Kiknek?
Közben Németországban újraindítanák a betelepítést.
Háborúra készülnek Európában?

De előtte tárgyalni kellett az érintettekkel? Összefésülni a terveket, feladatokat?
karma1
@Szókrakész: Rosszak az infoid: putyin bojkottalta a megbeszelest, o nem akart elmenni, mert kulonben nagyon gyorsan rovidre lehetett volna zarni a paksi atomeromu bovitesenek a kerdeset... Es ugye tudjuk, hogy az egy atommutyi, korrupcios buli , tehat putyinnak nincs kedve valaszolni 54 mas tagallam kepviseloinek (mert az 55. orban osszeborult volna vele a nagy egyetertesben)
Szókrakész
@karma1: Ennek utánanézek rendesen.
Majd közlöm, mire jutottam.
verőce21
@karma1: (21:06) Elírás volt, É-Koreára gondoltam természetesen.

Alibi konferencia volt, alibi részvétellel. Orbán nem is vette komolyan ezt a meghívást, a francia elnök is dühös volt, aminek hangot is adott. Ezért nemigen értettem már a (20:41)-es öndicsőítésedet sem. (mint outsiderét)
karma1
@verőce21: En meg a te felertekelesedet, amiben olyan marha buszke voltal arra, hogy a csuti felbevagott orias jattolt Obamaval...:O))))
lampa laz
Na jó ez bejutott, de nemzetes nagyasszonyt nem fogadta a förszlédi?
fekete
Erdekes Putyin beintett Hollywoodnak,Nem ment el a Feher Hazba, Ott van Orban es a tobbi furulyas,kiknek sermi kozuk hoza.Emlekszem ra,Mikor Kenguru Ausztraloknal volt egy ossze
jovetel jo masfel eve ,Putyin elotte vagta haza Krimet, a BBC mutatta,hogy a sok potya leso
politikus aszthiszem a V 8-volt,Putyint teljesen magara hagytak,Egy gombolyu asztalnal egye-
dul uldogolt,majd meg sem varta a zarast es elotte 1- napal hazautazott. Ez a Burzsuj baratsag,amibol Putyinak elege volt.Pofatlan,hazug senkihazik. De a Kengurueknak is lo------
oda amit gondolok. Mert ok voltak a Meghivok,es dobtak meg egy lapattal ra Obama oromere.
alterego56
A Fehér Ház megvolt. Most a Sárga Ház következik.
verőce21
@karma1: (21:46) "...felbevagott orias", meg "...ra se nez a zsirmorera". - A lájkokra hajtasz?
sokanvagyunk
Meglephette volna az egybegyűlteket egy Trump-hajjal. :)
libellle
@verőce21: tegnap 18:02 kedves, emöke az a pelleraniko azt hiszem igy hivják. de ha te azt elhiszed amat leirtál akkor minden szó hiába, mert rajtad már nem lehet segiten
libellle
@karma1: 21:06 hahaha tudod veröce nem mindig van olyan helyzetben, hogy a leirtakat el is tudja olvasni. Szegény veröce
sentinel216
De a Fehér Házba is zsebre baszott kézzel sunnyogott be.
interceptor
Nagyon felhígult a közönség a Fehér Házban, most már minden seggfejet beengednek...
Bár Orbánnak csak utólag szóltak, hogy ő csak Obama cipőjét pucolni van itt!
karma1
@fekete: Miert kellett volna az ausztraloknak a keblukre olelni putyint, mikor az epp a Krimet annektalta? Es Ausztralia azokat a menekulteket fogadja be nap mint nap, akik hajokon erkeznek Ausztraliaba, menedeket keresve...
Nana, hogy nem fogjak ot ezek utan ajnarozni...
Kicsit hianyosak az ismereteid, mert mas volt a tortenet... Nem baj, Nektek ezt kell irni, ezt adta ki a fide$$...:o((
karma1
@verőce21: A lajkokra sosem vadasztam, mert azokat nem en adom magamnak, hanem a tobbiek. A "felbevagott orias" pedig sajat talalmany, a zsirmore meg teccik...:o)))
verőce21
@karma1: "...A "felbevagott orias" ... sajat talalmany, a zsirmore meg teccik..." - Szóval mégiscsak a népszerűségért hajtasz. :)
karma1
@verőce21: Vezesd mar le, hogy ez milyen viszonyban van a nepszeruseggel? Mar mondtam feljebb, a lajkokat nem en adom, hanem kapom, es nem a felbevagott oriasra es a zsirmorera, mert az csak egy jelzo... A hsz-im tartalmara kaphatok csak lajkot, vagy ha nem, akkor atugorjak a tobbi blogolok, tehat NINCS osszefugges ekozott... Kulonben szoktam meg csuti maradonanak, kedves vezetonek, vezirnek, orban basinak hivni... Gondolod, hogy barmelyiket azert hasznalom, mert nepszeru akarnek lenni?
El vagy te tevedve, de marhara... Egyebkent pedig, ha kerhetlek, akkor a CIKKHEZ, az UJSAGCIKKHEZ szoljal hozza, ne szemelyeskedj, ha megkerhetlek.
Bar latom, csak a szemelyeskedes marad meg neked, mert egy onallo velemenyt keptelen vagy osszeutni, ahhoz ugyanis ertened kellene a szoveget is...

Szoval, vegyel egy mely lelegzetet, es ugord at a bejegyzeseimet, igy nem kell lajkolnod? Tudtad?...
verőce21
@karma1: (09:13) Nem értetted meg egészen. Népszerűségre hajtasz, és ehhez a miniszterelnökünket használod "létrának". Mindenhez.
Amíg eltűrnek itt vele. Aztán reinkarnálódhatsz újra, majd ha engedik.
karma1
@verőce21: Ha en lennek egyedul, aki jelzoket hasznal orbanra, akkor allithatnad ezt. Ha meg fel akarsz jelenteni a Modinal - megteheted. (Szerintem mar nagyon sok emberrel itt megtetted).
Reinkarnalodni meg utoljara Tuthankhamon akart, nem en...

Mar vagy az 5. bejegyzesben szemelyeskedsz velem, es meg mindig nem a cikkel foglalkozol...Hagyd abba a szemelyeskedest, ez volt az utolso radpazarolt percem, ezutan -ahogy mar fentebb is kertem - ne szolj hozzam, ne lajkolj, ne valaszolj, egyszeruen ugord at a hozzaszolasomat, es megmarad a nyugalmad.
Engem nem boritasz ki, mert ahhoz te pillefuvallat vagy, vagy meg annyi se...

A Modink meg annal sokkal jobb fej, hogy barkit csak azert toroljon, mert feljelentik. (Mondjuk, olyanok, mint te)
verőce21
@karma1: (12:17) Hiába fújod ezt a dalt, a cikkről, meg rólam. Éppenhogy a cikkhez szólok hozzá, amikor látom legfelül, hogy aszongya: "...Viszont az ME-nk, John Key nagyon jol csinalja, mert ra se nez a zsirmorera..." - az ilyen, tutira hozza mindig a népszerűséget. :)
karma1
@Szókrakész: Na, kideritetted, hogy putyin bojkottalta az atomos osszeroffenest? Mert en azota is errol kaptam megerositest, a BBC hirei altal... Meg azt is megtudhattuk, hogy ez volt a 4. atomugyben osszeulo, a vilag osszes allamat kepviselo konferencia, es egyben az utolso is, mert ebben a formaban ilyen nagy formatumu konferencia mar nem lesz megtartva. (Pedig a hulye eszak0-koreai unoka kisded jatekai miatt igencsak szukseg lenne majd koordinalni az esemenyeket, ha meg sokaig nyomogatja a gombokat az idiotaja).
Szókrakész
@karma1: Még nem néztem utána.

"Meg azt is megtudhattuk, hogy ez volt a 4. atomugyben osszeulo, a vilag osszes allamat kepviselo konferencia, es egyben az utolso is, mert ebben a formaban ilyen nagy formatumu konferencia mar nem lesz megtartva. "

Akkor ezek készülnek valamire.
karma1
@Szókrakész: Na, latod, erre nem is gondoltam! De hidd el, putyin sajat akaratabol nem ment el... Huuuuu... A hideg futkos a hatamon...Mi lehetett a vegso zarodokumentumban? Akkor Obama eleg veszelyes jatekot uz, ha beenged olyan ketes egyeneket is egy ilyen volumenu targyalasra, mint orban... Mert sztem orban bekavarhat meg Obamanak, hiszen neki (orbannak) semmi se szent, nincs az a szerzodes, amit o betartott volna, vagy egyaltalan be AKARNA tartani... Nem ezt sugja neki habony meg a tobbi hatulrol igazgato "nem-tanacsado"...:o(((

Remelem, semmi baj nem tortenik Ma.o.-n, es nem megint a f...sz rosszabbik vegen fogunk elhelyezkedni? (mint egyebkent rendesen szoktunk?)
Szókrakész
@karma1: Erre már én csak azt tudom mondani, hogy a remény hal meg utoljára.
karma1
@Szókrakész: Csak remelni tudom, hogy a polgarokkal nem tortenik semmi rossza... Az "uralkodokat" siman bealdozom, ertuk nem kar, megtettek mar a sajat rombolasukat az orszagban, megerdemlik a -rossz- sorsukat...
Szókrakész
@karma1: Egyébként nagy a gyanúm, hogy a Nibiru 2016 augusztusi elhaladása miatt hívtak össze rendkívüli csúcsot, hogy akkor ha kell, mindent stopra állítsanak.
Mert a NASA és egyéb kutatók már szivárogtatják ki az infót, hogy nagy gáz lesz.
Akár pólusváltás is jöhet.

De ott a töménytelen anyag a neten.
Mindjárt küldök egy pár linket.

allnewspipeline.com/Bob_Fletcher_Planet_X_Jade_Helm_15.php

www.bobfletcherinvestigations.com/

Vagy menj a Youtube-ra
karma1
@Szókrakész: Koszi, Te aztan egy alapos "csoka" vagy...:o))) (A "csoka" -t kedvesen csipkelodon mondtam, nehogy megprobalj megsertodni erte!...:o))))
Szókrakész
@karma1: Szerinted véletlen volt az erőmű őrének a megölése is?

Minden szépen fel lett építve.
Csak össze kell rakni azt a rengeteg mozaikdarabot.
Szókrakész
@karma1: Annyi anyagot tudnék küldeni, hogy hónapokig csak azt olvasnád.

Innen is olvashat egy pár érdekeset.
Van benne Fukushima téma is bőven.

www.rense.com/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.