Erdogan most már nem csak saját újságíróit börtönzi be, de egy holland újságírónőt is lecsukatott. Az ellentámadás ez a karikatúra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

világlátó
Az Erdogan pamflet csak visszaigazolja feltevésemet. Így vagy úgy, de Törökországot távol kell tartani Európától. Ha másként nem, hát provokálni kell. Akkor most provokálják.
Nem tudom és nem akarom megvédeni. A tettei minősítik amúgy is.Egy háborús helyzetben, milliónyi menekülttel , a kurdokkal, a határmenti lakosságot életveszéllyel fenyegetettségben, menekültek millióival, az oroszokkal és az amerikaiakkal, Damaszkusszal és Asszaddal a nyakában Erdogan nem lehet kedélyes konferanszié. Látjuk Orbánt, a mi Erdoganunkat dakota lovon, milyen kemény legény. Milyen lenne ő hasonló helyzetben? Persze minderről keveset tudunk, benyomásainkat tudjuk itt közreadni.A lényeg azonban mégis az, Törökország maradjon Törökországban, állítsa meg és le a menedéket kérők milliós áradatát, mert mi nem kérünk belőlük.Van aki ezt így kimondja, mások elkenik ezeket a szigorú szavakat, megint mások adnak egy kis pénzt, " Abdul! itt van egy dollár, vegyél magadnak valamit ! - csak maradj ott ahol vagy " Erre persze most azt kiabálja a fidesz+kdnp. hogy a baloldal most is egyetért a betelepítési kvótákkal. Csak jelzem, én mindig ezen az oldalon álltam, azt hiszem nincs is a számomra 0,3négyzetméter azon a másik oldalon, ami között ezt az átkozott határt éppen a fidesz teljhatalmú ura és parancsolója építette fel.Ennek ellenére én sem támogatnám az erőből kiadott parancsot Brüsszelből ezernéhányszáz idezsuppolt szerencsétlen sorsú ember letelepítését. De támogatnám a nálunk helyet, segítséget, kérő néhány ezer menekült befogadását, addig, amíg a szülőföldjükön elhallgatnak a fegyverek és haza tudnak menni. Ja hogy több ellátmányt kell adnunk nekik mint a saját rászorultjainknak?
Erről ők nem tehetnek. Amúgy nincs kötelező kvóta, csak Rogán és Orbán ijesztget ezzel.
De olyansokat mondják, annyira akarják a saját népszavazásukat, majd bele pusztulnak.
Megnézhetjük magunkat, ha ez sikerül nekik. Pedig sikerül, ahogy elnézem népünk viselkedését, beletörődött fásultságát, mások lelkesedését.
Mangu
@világlátó: Ezt az utat Erdogan választotta magának, tekints csak vissza jó pár évet. Nagyon benne van a keze mindabban, amit felsoroltál. A menekült ügyről meg csak annyit, hogy mocskos sz@rkeverés. Palesztinok, Libanoniak miért nem jöttek, anno? Mindaddig, míg oly nagy kontraszt van a Szaúdi zarándoktábor és a török menekülttáborok között, addig Európának mi köze van hozzá? Álszent szolidaritás politizálásnak nem kell felülni. Nehogy mán mi csináltuk a Szír polgárháborút. Jobban éltek Líbiában, Szíriában mint mi jelenleg. Nem volt nekik jó, most jobb? Mi marjuk miattuk egymást "kvóta" ügyben? Igen, kell egy kabát ügy, hogy a másikat hibáztathassuk, ilyenek vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.