Barack Obama a Hirosima elleni atomtámadásról azt mondta, hogy a vezetőknek háború idején nehéz döntéseket kell hozniuk, a döntések vizsgálata és megkérdőjelezése a történészek feladata, ezért ő nem fog bocsánatot kérni Harry S. Truman elnök döntéséért, aki jóváhagyta az atombomba bevetését.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Barack Hussein Obama, nem kér bocsánatot. Na, de hát, a demokrata párttársai Bill és Hillary épp a megkövesedett és visszasírt diktatúrától féltenek más államokat. Volt ott azért más is a II. VH. alatt. Például az USA-ban élő Japánokat táborokba zárták, mint belső ellenséget. Gondolom, tőlük sem kért még senki bocsánatot.
Emberi életet nem lehet pénzben kifejezni, de az megelégedésemre szolgál, hogy 40 éve, a Japán autóipar és elektronikai ipar, már lenyomta a yenki autógyártást. Detroit mára egy nagy csődtömeg.
Szókrakész
Miért is kérne bocsánatot ugyanannak a háttérhatalomnak a mostani csicskája (Hussein Obama), mint aki Trumant is irányította.
Ezt a szabadvakolóknak kellene megtenniük.
De ők soha nem fogják megtenni, mert ez összeegyeztethetetlen a programjukkal.
Mindegy hány millió ember hal is meg.
A cél szentesíti az eszközt.
Mangu
@Szókrakész: Hogy jönnek ide a "kőművesek"? Lőttek már rád? Kértek utána bocsánatot, hogy mellément? A háborút ki kezdte? Genfi egyezményt hol tartották be? Coventryért és az ellentételezésért - Drezda, ki kért bocsánatot? Lehetne még sorolni, de értelmetlen szerintem, mint a háború és az utána történő formai bocsánatkérés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.