Csalódtak az Iszlám Államban, ezért szeretnének hazamenni azok a nyugat-európai állampolgárok, akik harcolni mentek Szíriába. A The Wall Street Journal információi szerint csak a francia nagykövetségnek 150 egykori harcos jelentkezett. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Egy normális világban soha nem léphetnének be Európa területére. De hol van itt normális Európa?
Fradigege
Hazatérhetnének. Életük végéig ki se jönnének a bányából.
karma1
Talan gondoltak volna meg, hova lepnek be...@Peller Anikó: Nalad a pont...Most visszajonne jopar jol kikepzett gyilkos, ugyan mar , tessek oket visszafogadni, mert nagyot csalodtak... (Megis, mit remeltek?)
Peller Anikó
@fradi: nem, nem. Ezek százszor rohadtabbak mint a "normál" migrácsok, mert azok közt bizonyára akad olyan is aki nem robbantani jön (válogasd ki, hümm).

De ez az elkényeztetett, kicsitiskolázott beképzelt beduinbanda, akinek nem jó Európa (na persze teli van hibával) és képes elmenni harcolni az araboknak, az csak maradjon ott és semmiképpen ne jöhessen vissza robbantani. Mert ők pont ezért mentek ki oda, hogy visszatérve megmutathassák ennek a balfék Európának milyen kemény csávók is őkelmék.

Az arabok célja Európa elveszejtése, leigázása. És a kis szende, ártatlan kiképzett rohadékok visszaküldése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.