Az Iszlám Állam nevű terrorszervezetnek jelenleg több harcosa van világszerte, mint az al-Kaidának ereje teljében - mondta csütörtökön az amerikai szenátus hírszerzési bizottsága előtt John Brennan, a Központi Hírszerző Ügynökség, a CIA igazgatója.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Félelmetesen őskori, primitív kegyetlen egyedek.
perfekt
Szóljon a hír azoknak a farkaknak,akik a migránsokkal elárasztják európát,mert simán ezek menekültek is potenciális veszélyek" forrásai".Nem beszélve arról,hogy hozzák a gyilkoló gépeket is.1.Nem védtelen nőkön, fiatal fiukon erőszakoskodjatok,álljatok ki a terroristák elleni harcra gyáva senkik,hogy legalább az a kis önbecsülésetekből maradjon valami.2.CIA igazgatója: mondd ezt el setét elnöködnek is,és lépjetek ellenük ti is,Oszamát megtaláltátok-csoportos terrorszervezetek nem! És légyszi, ne pampogjatok azoknak, kik nem engedik be őket hazájukba!
Mangu
Ők mán csak tuggyák, hiszem az ő mívük! Megint nagyot alakítót az USA!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.