Nem az a fő gond, hogy a britek megnépszavazták, hogy kilépjenek az EU-ból. Hanem az, hogy fogalmuk sincs, mire voksoltak, és most ők maguk is csodálkoznak, mi van. A demokrácia előnye, hogy elvileg az van, amit a nép akar. Hátránya pedig, hogy a nép gyakran nem tudja, mit akar.

Forrás: tempty.hu
Feltöltő: kardinalispinty
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nálunk ilyen gond nincs! Nekünk nem is kell tudni, hisz népünk szeme-fénye helyettünk is tudja! =))
coni
Ha nem jön létre egy Egyesült Európa akkor nem leszünk versenyképesek az USA-val, Kínával, Ázsiával és hamarosan Indiával szemben sem. Röviden: választani kell a teljes szuverenítás vagy a jólét között.
Persze az érthető ha a 4 évre választott vezetőink nem a jövővel hanem a saját zsebükkel foglalkoznak. Na de hogy egész népnek csak az a fontos, hogy a politikusaink jól járjanak?
Csodálkozó
Valóban nem csak a britek szavaznak hülyén: a magyarok is hülyén szavaztak 6 és 2 éve.
Azóta is a vérszemet kapott sunyi csúti tolvaj rabigájában senyvedünk.
JAJMÁR
Ó, mi sem voltunk ettől messze! Sőt, a migráns szó hallatán a magyar eldobja a földet, a jövőt, mindenét azonnal odaadja ijedtében. Dúl a naci. Meg a buta populizmus.
A migráns pedig csak les
"Ezek megőrültek"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.