Meztelenre vetkőztetett és brutálisan megerőszakolt egy francia lányt három algériai migráns Párizsban, az Eiffel-toronynál. A három férfi kijelölt szálláshelye Németországban volt, éppen a menedékkérelmük elfogadására várnak hivatalosan, de átszöktek Franciaországba.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Elolvastam az eredeti cikket is, nagyjabol egyeznek az adatok, (mondjuk sehol sem emlitik, hogy kanadaiak voltak, akik ratalaltak), dehat igy van ez mar a forditoprogramokkal: kicsire nem adunk, a nagy meg nem szamit.

Azert ugyanott olvastam egy masik cikket is, ahol egy magyarorszagrol betelepult geng lanyokat ad-vesz... Tessek mondanim, ez miert nem fert bele a forditoprogramotokba, Origo? Ja, tudom, az uj fideszes tulaj cenzurazik, biztosan o javasolta, hogy ezt a cikket azert megse... En azert belinkelem:
www.dailymail.co.uk/news/article-3791785/Hungarian-vice-gang-led-Snake-traded-woman-personal-sex-slave-pay-400-300-000-made.html
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
@karma1: Nagy baj lenne, ha a magyarokat, ezekkel azonosítanák. A briteknek elegük van a román, bolgár, magyar cigányokból. Meg is értem. Ezek is szép barnára sültek. Ősmigránsok. Buckalakók.
Borsodi
@karma1: Az ilyen emberek után ítélik meg a Magyarokat pedig ezek csak papíron Magyarok.semmivel nem különbek mint a migránsok,sőt!
ila51
@karma1: az a rusztikus szemöldöke a nőnek , mindent elárul
Borsodi
@36: Lassan Magyarországon csak ezek a buckalakók maradnak és a nagy testvér aki tudja őket manipulálni. Már most hátrányos helyzetben a Magyarok vannak, Magyarországon.
36
@Borsodi: Igen. Ha a cigány bemegy az önkormányzathoz és cirkuszolni kezd segélyért, adnak neki. Ha Magyar megy be és cirkuszol, vagy semmit sem kap, vagy elviszi a rendőr. Szomorú, de ezeknek áll a világ.
36
A migráncsok, meg jönnek-mennek határokon keresztül. Csak azért, ennyi erővel, alá is aknázhatták volna az Eiffel tornyot, mert úgy tűnik a katonák, rendőrök, csendőrök, sehol sem voltak.
Éjjel, vagy hajnalban akartak ezek piknikezni?
No, de akkor is. Hol volt a karhatalom?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.