Az elnökválasztási kampányban lassan mindenki, akinek köze volt vagy van Donald Trumphoz, menekül amerre lát. Billy Bush újságíró hallható azon a felvételen, amin Donald Trump választásra készülő amerikai elnökjelölt olyan megjegyzéseket tett a nőkre, ami miatt a kampánya gyakorlatilag összeomlott, miután egymás után hátráltak ki mögüle a Republikánus Párt prominensei.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ennek kapcsán írtam:

Nagyon más világ

Leszedte a képernyőről az NBC a riportert, aki Trumppal közösen alázta a nőket
Az eset vagy egy évtizede történt, de a Trump elnöki nyomulás kapcsán előkerült. „Billy Bush újságíró hallható azon a felvételen, amit a Washington Post hozott nyilvánosságra néhány nappal ezelőtt, Bush Trump oldalán még mint az Acces Hollywood című munkatársa volt hallható. Bush kevesebb kommentárt fűz hozzá az olyan sztorikhoz, de azért azok is szaftosak. Közben Trump azt elemzi, milyen válogatott technikákkal szokta dugni a házas és celeb nőket.”

Bezzeg nálunk! Nem, nem a magyar parlamenti „szokásjog” szerinti ócska macsó dumákra hivatkozom, hanem a Sport1 nevet viselő TV csatornára, amely a Sport2-vel együtt a letéteményese a Dohában rendezett „2016 UCI Road World Championships” közvetítéseinek. Ahol a magyar műsorvezető – ráadásul nem kevés durva rasszista mocskolódást követően – a derék szakértő vendégével (el kell mondjam, hogy bringa-közvetítés fun-ok körében elrettentő hírében álló Aurélkáról van szó) a lehető legocsmányabb macsó nőgyűlölő dumákat tudtak elővezetni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.