A Kamerun kávé az itteni Arabika gazdag, dús testességéről, dinnyés ízéről, és nagyon finom aromájáról híres. A Kameruni Köztársaság a Guineai-öbölben helyezkedik el, Közép-Afrika, és Nyugat-Afrika metszőpontjánál. Régen alacsonyabb kategóriás robusta kávét termesztettek, majd az 1990-es évek végén a farmerek szövetkezete kezdeményezte a magasabb osztályba tartozó organikus Arabica kávék termesztését, és előállítását, azzal a céllal, hogy így a farmerek nagyobb haszonhoz juthassanak.

Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.