Több atomfegyvert akar Amerikának a januárban hivatalba lépő új elnök. Miután Putyin is hasonlókat mondott, nem vár ránk vidám világ.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Nem javaslom az emberiség 60%-ának kiirtását atomfegyverrel, mert ABBA a maradék is belerokkan. Valami más módszert kell találni, jó kis okosbetegségek például mint az okostelefon, felismeri gazdáját.

A szibéria kiolvadását sem érdemes megvárni, mert az is globális hatású lesz nemsok idő múlva és nem válogat. Szép jövő, itt van a nyakunkon.
Szókrakész
Az atomfegyvereket felesleges így sorozatgyártani.
Nem is akarják egymás ellen bevetni.
Rájöttek, ha pukkanna egy, akkor az EM hullámok az összes többit lebénítanák.

Az egész az UFÓkok ellen van.
Ahogy a Reagen korabeli SDI program, a Hubble is az UFÓkokra van állítva.
Titkos űrszondák figyelik a Naprendszert.
Kémműholdak keringenek a Kuiper öv mentén és a Naprendszer felé tartó mesterséges objektumokat figyelik.
karma1
Marhak,... A sugarzas nem fog valogatni , ki volt a republikanus, ki a demokrata, ki volt a jo elvtars, es ki volt rebellis...
Az atom MINDENKIT elpusztit majd, es akarmilyen kenyelmes bunkert fognak maguknak kitalalni, ha abban akarjak elkepzelni az eletuk hatralevo reszet, akkor elszamoltak magukat... 1 nagy atombomba is eleg ahhoz, hogy az emberiseg kipusztuljon, mint ahogy a milliardos 5-os lottonyeremenyhez is eleg kitolteni EGYETLEN szelvenyt...A valoszinuseg-szamitas meg ugyis csak uri huncutsag ezeknek az alulmuvelt idiota diktatoroknak a szemeben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.