Észak-Korea a Kelet atomhatalma - jelentette ki a diktátor -, és Phenjan most épp egy interkontinentális ballisztikus rakéta kipróbálására készül. Észak-Korea egy interkontinentális ballisztikus rakéta próbaindítása előtti utolsó szakaszban van - mondta újévi beszédében Kim Dzsong Un észak-koreai vezető. "A Koreai Népi Demokratikus Köztársaság erősíteni fogja katonai potenciálját, ha az Egyesült Államok nem hagy fel agresszív politikájával" - hangsúlyozta televíziós beszédében Kim Dzsong Un. Megerősítette, hogy országa kitart "a gazdaság párhuzamos fejlesztésének és az elrettentő nukleáris potenciál erősítésének irányvonala" mellett. Kim Dzsong Un a Kelet atomhatalmának nevezte Észak-Koreát.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Le lesz vadászva a köcsög-fazék fejed... Bár nagyon hasonlít a mi kis Mészárosunkra, senki nem fog segíteni ezért. Persze lehet Viktor befogadja a szomszéd telekre, de valószínűleg ki lesz lőve végre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.