Az Anonymus hackerszervezet posztolhatta Sean Spicer Twitter-oldalán a Fehér Ház sajtótitkárának saját Twitter-jelszavait – olvasható a The Next Web cikkében.

A cikk szerint azért érdemes fenntartással kezelni az Anonymus bejelentését, mert a csapat a múltban is volt, hogy puszta szórakozásból tett, vagy írt dolgokat.

Lehetséges, hogy csupán a "zsebe" twittelt üzeneteket a Fehér Ház sajtótitkárának, ám az is előfordulhat, hogy a kétlépcsős azonosításának jelszavait írta ki a Twitter-oldalára.

Ami a legfontosabb a TNW szerint, az az, hogy senki ne próbáljon ezekkel a jelszavaknak tűnő karakterhalmazokkal belépni Twitter-fiókokba, mert az bűncselekménynek számít, letöltendő büntetést is lehet kapni érte.

Donald Trump és csapata egyébként híresen hanyagul kezeli az internetet, a kiberbiztonságra nem sokat adnak, a Twitter-fiókjaikat Gmail-címek vannak hozzárendelve. Trump stábjának több tagja a Republikánus Párt szerverét használja az emailezéshez, ami elég sérülékeny, és könnyen föl lehet törni. Korábban a kampány alatt ezzel támadták demokrata ellenfelüket, Hillary Clintont.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vladimir putin
esetleg a kivalo Советское Игристое, amit kuldeni nekik barati szempont, kicsike polonyijum darabka az aljan.
karma1
@vladimir putin: En egy szem epret szoktam beletenni...:o))) Az sokkal egeszsegesebb...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.