Közleményt adott ki a washingtoni külügyminisztérium, melyben tudatták, hogy végrehajtják a bírói döntést:

aki érvényes vízummal rendelkezik, beutazhat az Egyesült Államokba.

Leállították a vízumok ideiglenes visszavonását. Akiknek a vízumát fizikailag nem érvénytelenítették, és egyébként érvényes, azok útnak indulhatnak.

Korábban a tárca arról számolt be, hogy az elnök által elrendelt beutazási tilalom miatt mintegy 60 ezer vízumot érvénytelenítettek.

Pénteken egy seattle-i szövetségi bíró felfüggesztette Donald Trump amerikai elnök hét, muszlim többségű ország állampolgáraira vonatkozó beutazási tilalmi rendeletét. Az amerikai elnök felül bírálná a döntést, és a szövetségi bírót „úgynevezett” bírónak nevezte, mivel szerinte nevetséges döntést hozott.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Foxley
Talán nem a megfelelő készülékben keresik a hibát. :)
3dwhite
Bürokrácia. Minden vízumot visszavonni..majd selektálnak a belépésnél.
papa.49
Nagyon helyes egy hibbant fasz döntését felül lehet, sőt kell bírálni a megfelelő fórumoknak, ez a demokrácia...
Ez a tapló azt hitte mindenki seggre esik előtte, de ez csak Magyarországon fordulhat elő, hogy bármilyen balfasz döntést keresztül vernek, aztán kis milliószor módosítanak, és a végén akkor se lesz jó semmire!!!
Jozefina
Ott valóban működik a független bíróság és az még urambocsá ha kell az elnökkel szemben is fellép. Normális állaokban ez így működik. Nincsenek Handabanda Tüncikék, nincs politikai nyomás a bíróságokon. Ők a jogszabályok szerint járnak el és ez kötelező az elnökre is, bármekkora úrnak is tartja magát.
Szilárd meggyőződésem, hogy egy éven belül saját pártársai fogják megvonni tőle a bizalmat, mert féltik a konzervatív párt hagyományait, a konzervatív párt vezető szerepét és ezt nem hagyják egy beteg, dilettáns embernek tönkre tenni. Ez Amerika!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.