A Der Spiegel német hetilap címlapján Donald Trump látható, amint éppen lefejezi az amerikai szabadságszobrot. A kép erős kritikát váltott ki világszerte.

Klaus Brinkbaumer, a lap szerkesztője véleménycikket is közöl, amelyben kifejti, hogy Trump felülről akar puccsot végrehajtani és illiberális demokráciát akar kiépíteni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Honnan veszed, hogy a buggyant merkelre értik amikor a képen egy szőke fazon van ??

Mivel a képen egy szőke fazon van ebből teljesen egyértelműen azt értik, hogy a Hosszú Katinka a véreskezű leszámoló aki levágta a szabadság fejét és vigyorogva lóbázza a kezében (bocs Katinka, szeretlek)

Aki nem ezt olvassa ki ebből a szar képből az hülye.

kb ezt akartad mondani?
verőce21
"Megláthatná magát benne, ha az éj nem közeledne..."
verőce21
@Peller Anikó: "Meg is látná magát benne, Ha az éj nem közelegne..." @JAJMÁR:
JAJMÁR
“A szemet-szemért vakítja meg az egész világot.” (Mahatma Gandhi)
huKKK
@karma1: Úgy tűnik, a spiegelben is működnek azok a mechanizmusok amik a faz - nál.
A stazi korszak majdnem tisztességesebbnek tűnik ezekhez képest. A sajátjaikat is ott verik át ahol érik. www.magyarmenedek.com/products/9845/Megvasarolt_ujsagirok_-_Udo_Ulfkotte.htm
huKKK
A spiegel is a rendszer része lenne?
"Több mint másfél évtized sikeres újságírói pályafutás után Udo Ulfkotte (1960. január 30. - 2017. január 13.), a Frankfurter Allgemeine Zeitung hajdani munkatársa lerántotta a leplet arról, miként használják kormányok és titkosszolgálatok a propaganda eszközeként a német médiát. A kötet címe Gekaufte Journalisten (Megvásárolt újságírók). A szerzője a Magyar Nemzetnek adott nyilatkozatában „szégyelli, hogy korábban maga is részt vett a hazugságok gyártásában.” Állítása szerint az ukrán konfliktus miatt döntött úgy, túl veszélyessé vált a helyzet ahhoz, hogy ne derüljön ki az igazság a tudósítások mögötti lobbiérdekekről.

„Akiknek dolgoztam, mindvégig tudták, mit csinálok. Az igazságnak pedig napvilágra kell kerülnie. És ennek lényegében semmi köze a Frankfurter Allgemeinéhez, mert az egész rendszerről van szó, ami velejéig korrupt”.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.