Ausztrália több mint tízezer szíriai menekültet már befogadott abból a 12 ezerből, amit vállalt - jelentette szerdán a helyi sajtó.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
"Ausztrália migrációs politikája a szigorúbbak közé tartozik. Az országba hajóval illegálisan bejutni próbáló menedékkérőket csendes-óceáni szigeteken, külföldön, táborokban tartják, és akkor sem léphetnek be az országba, ha menekültstátust kapnak, hiszen Canberra álláspontja szerint a táborokban már nincsenek veszélyben. Ezeken a helyeken viszont jogvédők szerint embertelen körülmények uralkodnak."

Meg a jo kurva anyatokat, aki arra szoktatott benneteket, hogy siman tudjatok hazudni.
Otthon egy kisnyugdijas nem el olyan kulturalt korulmenyek kozott, mint a hajon az orszagba erkezo, becsempeszett menekultek! Amikor egy tabor megtelik, akkor gondoskodnak a boviteserol, vagy egy ujabb epiteserol.
Jellemzo, hogy ki a tulajdonosa az origonak: a hazugsag mar teljesen termeszetes.
1magyar
A több mint tízezer befogadott Új-Dél-Wales államban telepedett le, a helyi miniszterelnök vállalta ugyanis, hogy minden menekült letelepedhet az államban.
Ezt csinálják mérkellék is, a vezetők vállalják a nép nyakára,terhére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.